Павлік закрутив роман з танцівницею з “Х-фактора”: дружина музиканта викинула речі зірки з дому

Про романтичні пригоди Віктора Павліка можна написати цілу книжку та, схоже, пристрасть у душі є не лише у нього. Неймовірна любовна інтрига перетворилася у справжню сімейну драму.

Життя сім’ї Павліків завжди було у центрі публічної уваги. Однак, цього разу основний герой історії — Олександр, син відомого музиканта Віктора, став об’єктом гучного скандалу через свої романтичні інтриги.

Перевершив велелюбного тата?

Павлік молодший зізнався у таємному романі з танцівницею

Кілька років тому Павлік молодший втік в обійми хореографині з “Х-Фактора”, запустивши танець з інтригою, яка тривала пів року. Історія дуже швидко набула публічного розголосу, що зіграло не на руку знаменитості.

Швидко заголовки ЗМІ заполонили фрази такого штибу, як: “Павлік молодший проміняв свою дружину на танцівницю.” Незважаючи на те, що це нагадує про подібні епізоди з життя батька, історія мала свої власні нюанси.

Дружина Олександра, Олеся, вражена цим неприємним поворотом подій, навіть викинула речі обранця з дому. Наслідком цього вибуху емоцій стало розголос на сторінках газет і гучне обговорення в соціальних мережах. Але, як виявилося, це був не кінець історії.

Віктор Павлік вперше показав свого 14-річного онука, дитину свого старшого сина Олександра
Віктор Павлік вперше показав свого 14-річного онука, дитину свого старшого сина Олександра

Незважаючи на складнощі та спалах гніву, співак і його дружина вирішили змусити свої серця відіграти новий мелодійний вальс. З часом вони змогли розібратися у своїх стосунках і повернулися до звичайного ритму сімейного щастя.

Нині пара не тільки подолала кризу, а й знову знаходиться у гармонії взаєморозуміння та любові. Олександр і Олеся виховують разом свого сина Давида, прагнучи забути минулі рани та побудувати міцний сімейний союз на основі взаємоповаги та вірності.

Батько Олександра, Віктор, розмінявши три шлюби, нарешті знайшов свою споріднену душу — Катю Репяхову, яку безмежно кохає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини