“Ніколи по-справжньому не кохала”: Боржемська зізналась, що не мала почуттів до чоловіка у шлюбі з Узелковим

Відома українська спортсменка та фітнес-тренерка Марина Боржемська у новому інтерв'ю зізналась, що ніколи не кохала свого колишнього чоловіка, від якого має двох дітей.

Марина Боржемська, відома українська спортсменка та фітнес-тренерка, нещодавно дала інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна. Знаменитість розповіла чимало цікавого про особисте життя та зробила неочікуване зізнання – хоча зірка більш як 20 років перебувала у шлюбі зі спортсменом В’ячеславом Узелковим, вона ніколи по-справжньому не відчувала до нього кохання. Подробиці читайте далі.

Боржемська не кохала Узелкова

Слава Дьомін і Марина Боржемська не так давно поспілкувались. Хоча інтерв’ю ще не було опубліковано, український журналіст розкрив перші подробиці того, в чому йому зізналась фітнес-тренерка під час їхньої розмови. Як виявилось, знаменитості поговорили про особисте життя Марини Боржемської. Зірка зізналась, що вона ніколи не любила свого колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова.

Відома українська спортсменка Марина Боржемська ніколи не кохала ексчоловіка В'ячеслава Узелкова
Відома українська спортсменка Марина Боржемська ніколи не кохала ексчоловіка В’ячеслава Узелкова

У відповідь на одне із запитань Слави Дьоміна знаменита спортсменка не стала приховувати – до свого колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова вона ніколи по-справжньому не відчувала романтичних почуттів кохання. Знаменитість зазначила, що вони перебували у шлюбі 22 роки, але за весь цей час вона так і не змогла його покохати. До слова, незадовго після знімання інтерв’ю з Дьоміним, Боржемська в особистому Інстаграм-блозі заговорила про те, якого чоловіка шукає.

Відома українська спортсменка Марина Боржемська ніколи не кохала ексчоловіка В'ячеслава Узелкова
Відома українська спортсменка Марина Боржемська ніколи не кохала ексчоловіка В’ячеслава Узелкова

За словами знаменитості, їй не потрібні короткі романи виключно для розваги. Марина Боржемська шукає чоловіка, який зможе стати супутником її життя. Фітнес-тренерка висловилась про те, що вона шукає людину, з якою зможе провести багато часу в їхньому спільному майбутньому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини