Перенавантаження нервової системи: Машу Єфросиніну госпіталізували до лікарні – зірка розповіла, що з нею

Маша Єфросиніна здивувала своїх прихильників не на жарт – зірка опинилася в лікарні. Жінка розповіла, що з нею трапилося і як вона себе почуває.

Телеведуча Маша Єфросиніна намагається активно дбати про власне здоровʼя, показуючи приклад мільйонам жінок не лише по всій україні, але й по цілому світу, як важливо дбати про себе як ззовні, так і всередині. Зірка опублікувала фото, на якому їй ставлять крапельницю в ногу і повідомила про своє погане самопочуття.

“Коли ти особлива…”, – написала Єфросиніна.

Маша Єфросиніна поскаржилася на самопочуття
Маша Єфросиніна поскаржилася на самопочуття

Зірка пожартувала, що якщо хочеться зробити перекличку зі своїми друзями, то можна раптово опублікувати фотографію з крапельницею, а якщо дуже хочеться здивувати прихильників, то можна показати їм, що крапельниці ставляться не лише в руку, але й в ногу також. Окрім жартівливих повідомлень, Маша розповіла, як насправді себе почуває і це складно назвати хорошим самопочуттям.

Весь час жінка намагається показувати, що в неї все добре і вона ні на що не скаржиться, адже в реаліях сьогодення є люди, які почувають себе значно гірше за неї, тому вона особливо не нарікає на свої проблеми, але всі ми люди, тому приховувати щось від своєї аудиторії Маша не хоче.

“Подібний контент в мене не часто, бо я вважаю, що всім вистачає власних проблем. Мій мозок та нервова система не перезавантажуються, не відпочивають і поки не можуть навчитися відфільтровувати все погане”, – поділилася Єфросиніна.

Маша Єфросиніна поскаржилася на самопочуття
Маша Єфросиніна поскаржилася на самопочуття

Попри скарги на здоровʼя, Маша переконана, що невеличка доза заліза у крові допоможе їй стати на ноги і вона зможе повернутися до нормального харчування, медитацій та допрацює свій імунітет, щоб він не реагував не непотрібні речі у життя телеведучої.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини