Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як наважилася на відкриття салону у 23 роки: “Працювати не хотілося”

Зовсім нещодавно Катерина Полтавська у досить юному віці відкрила власний салон масажу та лазерної епіляції. Блогерка розповіла, як наважилася на це.

Катерина Полтавська активно веде соціальні мережі і завжди охоче розповідає прихильникам будь-які подробиці зі свого особистого життя, якщо вважає це за потрібне. Блогерка тривалий час показувала своїм фанам підготовку до відкриття власної студії лазерної епіляції та масажу і 20 січня 2024 року відбулося не офіційне відкриття студії краси.

Зараз дівчина активно веде не лише свою сторінку, але й сторінку її салону, який називається “Bizu, Kati”, що в перекладі означає “Цілую, Катя”. Варто зазначити, що до ремонту та закупівлі необхідної техніки, обладнання, декорацій та, навіть, посуду для гостей, Катерина підійшла з великою відповідальністю, але прихильників також цікавить, як дівчина у такому юному віці наважилася відкрити власний салон, враховуючи повномасштабне вторгнення.

Катерина Полтавська розповіла, як наважилася на відкриття салону
Катерина Полтавська розповіла, як наважилася на відкриття салону

Блогерка зізналася, що вона все життя працює і не звикла просто сидіти без роботи. Вона хоче бути чимось зайнята і найкраща справа – це власна, за яку ти повністю несеш відповідальність. Раніше Катерина була особистим помічником відомих людей, але після стосунків з Володимиром Остапчуком така її діяльність відійшла на другий план.

“Я не звикла не ходити на роботу, а працювати на когось мені не хотілося. Я подумала, коли пробувати, як це зараз, мені всього 23 роки. Попереду ще дуже багато років, щоб змінити щось, якщо буде потрібно”, – каже Катя.

Хоч офіційного відкриття її салону ще не було, але він вже користується великим попитом. Місця на масажі та епіляцію розлітаються як гарячі пиріжки, а сама Катерина дуже задоровена позитивними відгуками своїх гостей, які обіцяють повернутися ще раз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини