“Весь аеропорт на вуха”: Ксенія Мішина розповіла, як повертаючись з відпочинку, загубила дитину

Ксенія Мішина поділилася в Мережі труднощасти під час власного повернення в Україну після розкішного відпочинку за кордоном. Як виявилося, повернення додому пройшло не ідеально.

Відома українська акторка та “Холостячка” Ксенія Мішина тривалий час відпочивала зі своїм 11-річним сином в Таїланді та на Балі. Настав час повертатися додому в Україну і зірка поділилася подробицями своєї “фантастичної” подорожі. Редакція сайту зʼясувала, з якими труднощами довелося зустрітися Ксенії віч-на-віч.

Як виявилося, чорна смуга почалася в акторки ще до вильоту. Ксенія зʼїла щось не те і цілу ніч перед вильотом провела з високою температурою та під крапельницею. Після цього зірка ледь не запізнилася на свій перший літак і забула власні документи на стійці реєстрації. Через це Мішина буквально “підняла на вуха” всіх працівників аеропорту і знайти документи та сісти вчасно на літак таки вдалося, але не обійшлося без головної пригоди – акторка загубила сина.

“Забути документи, підняти весь аеропорт на вуха, загубити дитину, потрапити у турбулентність, залишити речі, отримати поламані валізи…”, – скаржиться Ксенія.

Ксенія Мішина розповіла, як загубила сина в аеропорту
Ксенія Мішина розповіла, як загубила сина в аеропорту

Весь час Ксенію супроводжував нестерпний біль у шлунку та висока температура, що значно погіршило ситуацію. Прилетівши до наступного аеропорту, вона виявила, що забула свій планшет у попередньому літаку і знову довелося “піднімати на вуха аеропорт”. Після цих пригод Мішина з сином знову ледь не запізнилися на літак, але все пройшло краще, ніж минулого разу.

Акторка переконана, що такі “пригоди” трапилися з нею не дарма і вона відчувала, що весь простір говорить про щось погане, що трапилось. Мова йде про черговий обстріл українських територій і коли Ксенія Мішина відкрила новини, то все стало на свої місця.

“Мій дім завжди залишиться моїм додом. Я все одно знаю, що скоро буду розкладати літні речі по шафах своєї квартири на лівому березі Дніпра”, – додає акторка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини