Одяг за 5 тисяч євро: український співак ALEKSEEV розповів, що одягає для своєї прогулянки Львовом

Під час чергової прогулянки Львовом співак ALEKSEEV зустрів на вулиці блогера Ніколаса Карму, який запитує у зірок та звичайних перехожих скільки коштує їхній образ.

Відомий український співак зустрів на вулиці модного блогера Ніколаса Карму. Ніколас підходить до випадкових перехожих на вулиці та розпитує їх, скільки вони заплатили за свій одяг, у якому вийшли на прогулянку. Це – справжня лотерея, тому потрапити під пильне око блогера може хто-завгодно. Раніше Карма натрапляв на Тіну Кароль, а тепер в його обʼєктиві опинився ALEKSEEV.

Хлопець був одягнений у речі темних кольорів зі шкіряними елементами. Як виявилося, його гардероб коштує чимало – в загальному сума всіх покупок складає близько пʼяти тисяч євро, що може собі дозволити далеко не кожен. Шкіряні чорні штани, які ALEKSEEV обрав для прогулянки – 2 тисячі доларів, а червоне нетипове взуття – 2,5 тисячі євро.

ALEKSEEV розповів, скільки коштує його повсякденний образ
ALEKSEEV розповів, скільки коштує його повсякденний образ

Також ALEKSEEV розповів про вартість свого сверта – 100-150 євро – це подарунок, тому точної суми артист не знає. Пальто чоловік придбав, коли давав благодійний концерт – близько 150-170 євро, а шапка – 15 євро. Також артист пожартував про те, що досить погано памʼятає ціни на свій одяг.

“Якби я знав, що я вас зустріну, я б бірки не знімав, бо я такий забудько”, – каже ALEKSEEV.

Народ в коментарях під дописом Ніколаса Карми розділився на два табори: хтось вважає, що купувати собі такі речі – це занадто, але більша частина користувачів підтримали артиста, оскільки такі дорогі речі були куплені ним ще до війни.

  • “Чувак зміг заробити собі на такі речі, його справа, одна слюна скрізь у людей. Отямтеся…нормальний, позитивний хлопець, який може себе забезпечити”,
  • “Гарний хлопець, приємний та талановитий. У шоці, стільки злих людей налетіло. То що ж з вашим життям не так, що у вас стільки злості? Працюйте над собою”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини