Христина Решетнік показала свою маму та звернулася до неї на честь іменин: “Це – свята жінка для мене”

Зірка дружина Христина Решетнік досить рідко показує в Мережі своїх батьків. З нагоди для народження рідної мами зірка вирішила зробити виключення.

Українські зірки не дуже часто показують у соціальних мережах своїх рідних та близьких людей. Христина Решетнік – не виняток, але днями мама жінки святкувала свої іменини і Христина не могла собі дозволити замилити маму без уваги на своїй сторінці в Інстаграм. Дружина телеведучого привітала свою маму теплими словами і опублікувала кілька кадрів, на яких можна побачити маму-красуню Христини.

29 січня 2024 року Вікторія Тарасівна (так звуть маму Христини) відсвяткувала свої іменини. Зібравши всі приємні моменти у своєму пості, Решетнік показала, як її мама відпочивала з її дітьми, весело проводили час вдома, ходили по магазинам, багато обіймалися та просто насолоджувалися життям.

“Сьогодні в моєї матусі день народження! Це – свята жінка для мене! Дуже сильно тебе люблю, ти моя головна опора та підтримка”, – написала Христина в якості привітання.

Христина Решетнік показала свою маму в Мережі
Христина Решетнік показала свою маму в Мережі

Не забула зірка й про свого батька. Христина показала спільний кадр з мамою і татом і можна зробити висновки, що жінка більше схожа саме на свою маму – ніжні риси обличчя та добрий погляд точнісінько, як у мами, але й від батька також є певні риси, які не одразу кидаються в очі.

Христина Решетнік з батьками
Христина Решетнік з батьками

Прихильники Христини зраділи такому теплому привітанню рідної мами і написали кілька приємних слів на честь дня народження Вікторії Тарасівни. Користувачі Мережі, в першу чергу, подякували жінці за виховання такої прекрасної доньки, а також побажали довгих років життя, міцного здоровʼя, багато посмішок та неймовірних моментів у житті, які на неї точно чекають.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини