Вагітна телеведуча Лілія Ребрик розкрила дату своїх майбутніх пологів: зовсім скоро на одну Дику буде більше

Лілія Ребрик, відома не лише своєю телевізійною діяльністю, але й акторським мистецтвом, зараз переживає радісний момент в своєму житті – третю вагітність у 42 роки.

Ведуча проектів “Ранок Вдома” та “Дочекаюсь” на телеканалі “Дім” вирішила поділитися деталями свого цікавого становища та відповісти на запитання своїх передплатників у соціальній мережі.

Третя вагітність у 42 роки

На 7-му місяці вагітності Лілія Ребрик вирішила розповісти своїм прихильникам про те, як протікає цей період у її житті. Вона відверто ділиться емоціями та враженнями від очікування нового дитинча. Спільнота дізналася, що в березні Лілію та її чоловіка Андрія Дикого очікує поповнення. Зі слів ведучої, вони чекають “красуню”, яка, як вона висловилася, сама вирішить, коли з’явиться на світ.

Секрети “Дикої Сімейки”

Поза запитанням про дату пологів, шанувальники також цікавилися сімейними секретами Лілії та Андрія. Ведуча дала заглянути у світ їхнього щасливого союзу, який вона весело назвала “дикою сімейкою”. Лілія розкрила, що старші діти народилися в різні місяці, але обидві – 30 числа. Відповідаючи на запитання про секрет міцних сімейних стосунків, вона залишила його відкритим і лагідно зазначила, що це вже “їхнє дике щастя”.

Лілія Ребрик розповіла, коли народить третю дитину
Лілія Ребрик розповіла, коли народить третю дитину

Лілія Ребрик своєю відвертою та теплою розповіддю про вагітність дарує своїм прихильникам можливість взяти участь у цьому радісному періоді її життя. Вона вболіває за жінок, які рішать мати дитину у зрілому віці, та позитивно налаштовує всіх до важливого життєвого етапу – материнства. Здається, Лілія Ребрик підтверджує, що вагітність може бути не лише пригодою, але й найкращим етапом у житті жінки.

Бажаємо усього найкращого цій Дикій сімейці та чекаємо ще більше новин!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини