Євген Сморигін більше немає шансів: акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за іншого

Яскрава і неповторна зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко стала нареченою! Зірка розповіла, як обранець зробив їй пропозицію та навіть показала обличчя майбутнього чоловіка.

Світ шоу-бізнесу поповнився щасливою новиною. Вікторія Булітко, яка прославилася своєю участю в “Дизель Шоу”, нарешті стала нареченою. Зірка не стримувала емоцій, коли почула заповітні та головні слова від свого коханого.

Що відомо про особисте життя Вікторії Булітко та її одруження?

Вікторія Булітко з Дизель Шоу стала нареченою і показала обранця

Багато років Вікторія співпрацювала з колегою по цеху, талановитим актором Євгеном Сморигіним. Вони чимало зіграли разом різних епізодів, їздили на гастролі. І не дивно, що згодом виникли чутки про їхній роман, проте сам артист давно щасливо одружений та сімейний чоловік. Проте, нині ці плітки відходять на другий план, оскільки Вікторія знайшла своє власне щастя.

На її 41-річчя, коханий, якого звати Кирило Попович, влаштував романтичний сюрприз, який сколихнув її до глибини серця. Святкова вечеря при свічках та розставлені по квартирі квіти створили атмосферу справжнього чарівного свята. А завершенням цього чудового вечора стала пропозиція руки і серця.

Після смачної вечері, Кирило став на одне коліно і висловив свої почуття унікальним чином. Його пропозиція була настільки чесною та відвертою, що Вікторія не змогла відмовитися. Так розпочався новий етап життя цієї захоплюючої пари.

Вікторія Булітко з Дизель Шоу стала нареченою і показала обранця

Та ще задовго до омріяної пропозиції пара з’єднала свої серця. Вікторія та Кирило об’єднали свої творчі сили і створили музичний дует “METELyK”. Дебютний кліп на їхню пісню “Ніч” підкорив серця прихильників і став важливим кроком у їхній спільній творчій кар’єрі. Пара вражає своєю гармонією і талантом, завойовуючи нових шанувальників кожного дня.

Життя Вікторії Булітко та Кирила Поповича стало справжньою казкою, яку вони пишуть разом. Їхня любов і творчість вразили і підкреслили, що істинне щастя може знайти кожен, хто вірить у свої мрії та йде на зустріч коханню. Ми бажаємо їм подальших успіхів в особистому житті та творчості, нехай ця історія буде натхненням для багатьох.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини