Співачка MamaRika розповіла про сміливу пластичну операцію: “Я довго наважувалася на цей крок”

Українська співачка MamaRika розповіла про сміливе рішення у своєму житті — зірка наважилася зробити пластичну операцію, про яку замислювалася вже давно.

Ніхто в цьому світі не ідеальний. Часто жінкам не подобається власна зовнішність і через це вони наважуються на зміни в собі. Не стала винятком й українська співачка MamaRika, яка відверто розповіла про те, що вона наважилася зробити пластику грудей. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чому зірка вирішила це зробити і що про неї думають її прихильники.

За словами MamaRika, вона себе дуже любить і хоче подобатися собі на всі 100%. У неї, як і в кожної жінки, є різні недоліки, але зірка себе приймає та поважає у будь-якому стані, хто би там що не казав. Не дивлячись на таку сильну любов до себе, MamaRika все ж не проти стати кращою версією себе і розповіла прихильникам про плани на пластику перед самою процедурою.

“Я люблю себе, але я готова йти далі, ставати краще. Я довго наважувалася на цей крок…це рішення було прийняте з великої любові до себе. Тільки так і не інакше!”, – каже MamaRika.

Співачка MamaRika зробила пластику грудей
Співачка MamaRika зробила пластику грудей

Прихильники співачки не дуже оцінили таке рішення свого кумира. На думку багатьох, якщо ти повністю себе любиш та сприймаєш такою чи яким, яким ти є – ти не захочеш щось в собі змінювати, а стати краще можна не лише ззовні, але й всередині себе. Деякі користувачі Мережі відверто засудили співачку за рішення зробити пластичну операцію:

  • “Пластика – це не любов до себе, а не сприйняття себе і власного Я”,
  • “Я люблю себе, але йду до пластичного хірурга, якісь у вас подвійні стандарти”,
  • “Я щось не розумію у цьому житті. Любити себе, але лягати до пластичного хірурга на зміни? Щось одне до одного не поєднується”, – пишуть невдоволені користувачі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини