“Якщо нічого не хотіти, нічого й не буде”: Христина Остапчук зізналася, як натякала на свої бажання чоловіку

У час відомостей про проблеми розлучення Христина Остапчук знається не тільки як екс-дружина ведучого Володимира Остапчука, але і як жінка, яка вміє отримувати ідеальні подарунки від чоловіків.

Нещодавно вона розкрила свої секрети у виборі та отриманні подарунків під час інтерв’ю на YouTube-каналі OMG.

Христина поділилася тим, як отримувати коштовні подарунки від залицяльників, і це не обов’язково потребує звертання до суду, як зараз в її випадку з розподілом спільного житла. За словами Христини, ключ до успішного отримання подарунків – це чесність та відкритість.

Христина Горняк погодилася на участь у романтичному шоу
Христина Горняк розповіла про натяки чоловікам на подарунки

Жінка запевнила, що регулярно отримує подарунки від залицяльників, і для цього не потрібно нічого випрошувати. Вона жартує, що оточена чоловіками, які обожнюють дарувати, і розкрила свій секрет успіху у цьому питанні.

Христина рекомендує бути чесними з чоловіками, особливо коли стосується подарунків. Вона наводить приклад, що, коли чоловік запитує, чи тобі щось потрібно або який подарунок ти хочеш, не варто відмовлятися або відповідати, що у тебе все є. За її словами, ніхто не здивує жінку сюрпризами, якщо вона відмовляється від подарунків.

Замість цього, Христина рекомендує вказати правду і навіть надати кілька варіантів на вибір чоловікові. Важливо також враховувати його фінансові можливості. І якщо бажання перевищує фінансові можливості чоловіка, то можна додати власних коштів, нічого в цьому поганого немає, вважає Христина.

Іншим секретом успіху, яким ділилася екс-дружина Володимира Остапчука, є складання “вішлісту” – переліку того, що ти хочеш на подарунок. За її словами, це було зручно як для неї, так і для чоловіка.

Хоча розлучення з Володимиром може бути важким періодом, Христина Остапчук продовжує робити вдалі вибори, навчаючи інших жінок, як отримувати ідеальні подарунки від чоловіків. Вона підкреслює важливість чесності, відкритості та врахування фінансових можливостей, щоб кожен подарунок приносив радість і задоволення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини