Вслід за вагітною Джамалою фото при надії показала Катя Осадча: чекає знову сина від Юрія Горбунова

Неперевершена Катя Осадча показала унікальне фото з животиком. Невже зірка вагітна вчетверте? Розповідаємо всі секрети ведучої, яка замилувала мережу світлиною.

Ще вчора ми дізналися, що співачка Джамала стала матір’ю втретє, і слідом за нею Катя Осадча поділилася радісними кадрами з фанатами, показавши світлини зі своїм вагітним животиком. Ще більше вражає той факт, що обидві артистки вирішили поділитися своїми щасливими моментами практично одночасно.

Відома українська співачка Джамала повідомила про вагітність і зізналась, що скоро стане мамою
Катя Осадча слідом за Джамалою показала вагітне фото

Невже Катя Осадча знову вагітна?

Дружина Горбунова не раз зазначала, що вона завжди мріяла мати донечку, але поки що ця мрія залишається невтішно невиконаною. В Інстаграмі — лише архівне фото, на якому Катя вагітна своїм другим сином Іваном, і воно було опубліковано на річницю їхнього шлюбу. Такий жест є своєрідним ексклюзивом для прихильників, поглиблюючи зв’язок із шанувальниками.

Як виявилося, ведуча і її обранець відзначили річницю шлюбу, вирішивши “розписатися” спонтанно. Цей етап у їхньому житті виявився особливим і наповненим радістю, адже було народження другого сина. Як зазначила селебріті, одружилися з коханим буквально за два тижні до появи малюка.

Катя Осадча слідом за Джамалою показала вагітне фото

До речі, майже ніде не фігурувала саме дата весілля зірок, адже навіть початок свого роману вони тримали у суворій таємниці. Говорили недвозначні й очевидні і так всім речі: що познайомилися на роботі та покохали один одному. Тож, виходить, що Катя вперше зізналася, що стала дружиною Юрію саме 3 лютого.

Та попри все, Катя Осадча та Юрій Горбунов, незважаючи на свою успішну кар’єру, показують, що сім’я для них завжди буде на першому місці, а їхні діти приносять їм лише ще більше щастя та світлих митей у їхньому спільному житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини