“Всі діти однакові”: Раміна Есхакзай зізналася, чому ніколи не планує народжувати власних дітей

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай зізналася, що хотіла б стати мамою, але зовсім не хоче народжувати дітей. Зірка пояснила свою позицію.

Раміна Есхакзай неодноразово розповідала про те, що не хоче народжувати власних дітей. Не дивлячись на те, що журналістку почали за це сильно критикувати, дівчина не стала відмовлятися від своєї позиції і продовжує стверджувати, що не буде народжувати, але готова стати мамою для дитини з дитячого будинку або виховувати дитину її майбутнього чоловіка, якщо у нього буде дитина від попереднього шлюбу.

“Не хочу народжувати дітей. Я готова на усиновлення дитини, але тієї, що вже старша – 5-6 років. Звісно, я не вважаю, що мої гени кращі за інші, бо усі діти однакові”, – розповідає зірка.

Раміна Есхакзай відверто зізналася, чому не хоче народжувати дітей
Раміна Есхакзай відверто зізналася, чому не хоче народжувати дітей

Досить часто Раміна думає про те, щоб справді усиновити дитину, але це дуже складний процес і рідко усиновлення погоджують самотнім жінкам. Крім думок про усиновлення, журналістка поділилася інформацією про те, які чоловіки їй подобаються більше за інших. За словами Есхакзай, чоловік повинен бути спокійним та врівноваженим, щоб з ним можна було побудувати щасливі та довготривалі стосунки.

Зараз серце Раміни вільне. Після розлучення з відомим адвокатом Євгеном Проніним зірка вирішила присвятити своє життя роботі, пізнанню себе та свого характеру і зробити остаточні висновки про попередні стосунки. Не дивлячись на те, що зараз блогерка не шукає партнера і не хоче будувати стосунків – вона вірить в те, що колись зможе знайти свою ідеальну другу половинку.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай розлучилася зі своїм нареченим Євгеном Проніним з невідомих причин. Зірки вирішили не розповідати деталей про розлучення і залишити це між собою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини