Донька Ольги Полякової Маша розповіла, як заробляє собі на життя: у 18 років отримує 100 тисяч на місяць

Маша Полякова вже отримала досить велику популярність у соціальних мережах завдяки своїй зірковій мамі. Днями дівчина розповіла, скільки заробляє у 18 років.

Маші Поляковій вже 18 років. Дівчина успішно заробляє гроші власними силами і вже давно не отримує кишенькових грошей від своїх батьків. Молода зірка розповіла, яким чином вона заробляє та скільки це приносить їй фінансів. Як виявилося, сума немаленька для 18-річної дівчинки – ледь не 100 тисяч гривень на місяць.

Зараз Маша Полякова активно веде свої соціальні мережі, з цього вона отримує прибуток. Різні магазини в інтернеті активно замовляють в неї рекламу і саме з цього вона отримує гроші. Дівчина має можливість забезпечувати себе сама, тому не просить додаткові гроші на витрати від батьків. Оля Полякова та Вадим Буряковський можуть зробити своїй доньці коштовний подарунок, але витрати на особисті потреби доросла Маша покриває самостійно.

“В нас немає такого, що мені дають гроші. Я сама працюю, я блогер, в мене багато реклами, постійно прямі ефіри”, – каже Полякова-молодша.

Маша Полякова розповіла про свій заробіток
Маша Полякова розповіла про свій заробіток

Маша також розповіла, що в неї немає звички тримати готівку в гаманці. Вона зберігає там лише одну купюру – 100 доларів, які можуть знадобитися їй в якійсь екстреній ситуації. Решту грошей дівчина тримає на банківських рахунках, що є досить розумним рішенням. За власні кошти молода зірка може купувати подарунки своїм рідним, але й рідні не забувають “балувати” свою донечку дорогими презентами.

Одним з найдорожчих подарунків для Маші стала квартира її бабусі, в якій вона зараз живе окремо від батьків. Хоч вона поки не записана дівчинку, але вона переконана, що рано чи пізно це все одно станеться і зіркові батьки перепишуть на неї нерухомість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини