Відьма розкрила всю правду про особисте життя супер-білявки Лесі Нікітюк: чому дівчина досі незаміжня

Леся Нікітюк одна із найкращих холостячек України. Довгонога білявка із чудовим почуттям гумору не може не привернути увагу. Але чому дівчина досі незаміжня?

Відома українська телеведуча та особистість медіапростору, Леся Нікітюк, знову опинилася під пристрасним обговоренням громадськості. На цей раз вона потрапила під лупу відьми Марії Тихої, яка розкрила деякі деталі особистого життя знаменитості, використовуючи карти Таро.

За словами Марії Тихої, Леся Нікітюк, яка ще ніколи не була в шлюбі, зіткнулася з рядом проблем ще з дитинства. Згідно з пророцтвом Таро, проблеми, зокрема, можуть бути пов’язані або з родовим опрацюванням, або з відсутністю батька в житті дитини. Така ситуація може вплинути на формування особистості та відносин з іншими людьми у подальшому.

У цьому році вірогідність весілля у Лесі Нікітюк практично виключена, за словами відьми. Відомо, що телеведуча неодноразово виходила на велику публіку з інформацією про свої особисті відносини, проте навіть в 2017 році, коли оголошення про її заміжжя звучало відверто, весільний дзвіночок не пролунав.

Після цієї епізоду Леся Нікітюк часто зводила на жарт своє особисте життя, втім, усі спроби знайти стабільний партнерський зв’язок здаються невдалими. Її фанати навіть запропонували їй взяти участь у реаліті-шоу “Холостячка”, сподіваючись на пошук кохання через телевізійний екран.

Незважаючи на усі складнощі та несподіванки, Леся Нікітюк продовжує радувати свою аудиторію своєю веселою та енергійною ведучою манерою, залишаючи особисте життя поза межами розмов.

Нагадаємо, що нещодавно сама Леся Нікітюк відповіла на питання про заміжжя. Також розкрила плани вийти заміж у 2024 році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини