Взагалі не соромно: співачка Віра Брежнєва зізналася, чи шкодує, що покинула Україну 10 років тому

Віра Брежнєва, відома співачка, розповіла, що не відчуває сорому за те, що протягом тривалого часу працювала і жила в росії. Чому артистка так вважає?

Вона зауважила, що хейтери атакують її через це, особливо в інтернеті.

Брежнєва підкреслила, що для неї важливо підтримувати рідну країну в скрутний час. Вона вважає, що артисти – це лише вершина айсберга, яка належить двом країнам. Водночас, вона зазначила, що в житті зустрічає людей, які підтримують її, але в соцмережах продовжують нападати.

Минулого року, коли Брежнєва повернулася до України, її шанувальники пригадали її слова про те, що вона не вважає себе українською артисткою. Вона пояснила, що це стосується відсутності її участі в українських музичних заходах, а також відсутності в її репертуарі пісень українською мовою.

“Мене не приймали” – такими словами вона аргументувала свою відсутність в українській естраді.

Де живе молодша донька Брежнєвої
Віра Брежнєва розповіла про те, чому вона не повернулася в Україну раніше 

Також співачка не втрималася та розповіла про свій особливий стиль у одязі.

Віра Брежнєва розповіла, що за останні два роки її стиль майже не змінився, але змінилося її ставлення до моди та одягу. Вона визнала, що тепер усвідомила, що не потрібно багато речей, і намагається не робити зайвих покупок. Базу гардеробу Віра оновлює з урахуванням модних тенденцій, додавши, що деякі речі в її гардеробі перебувають вже п’ять років і більше, і вона навіть не думає їх змінювати. Щодо нового, то вона зазначила кілька класних одиниць від українських брендів, які зробила для себе за останні два роки.

Окрім цього, Віра підкреслила, що за останні два роки вона віддала багато своїх речей тим, хто цього потребував, і дуже рада, що вони сьогодні користуються популярністю у нових власників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини