“Мама Сердючки” нарешті стане бабусею: донька Інни Білоконь заявила про свою довгоочікувану вагітність

Інна Білоконь, із сценічним ім'ям "Мама Сердючки", нещодавно заявила про те, що стане бабусею. Донька жінки виклала у соціальні мережі кадри у ніжному вбранні.

У родині відомої української артистки Інни Білоконь, відомої більшій частині глядачів як “мама” Вєрки Сердючки, незабаром настане радісна подія – її донька Яна очікує на поповнення в родині. Яна знаходиться на пізньому терміні вагітності, і вже зовсім скоро Інна Білоконь вперше стане бабусею.

На своїй сторінці в Instagram, Яна поділилася фотографією, на якій пишається своїм животиком і з радістю відзначає наближення нового члена родини. Яскравий образ, який підкреслює красу вагітної доньки Інни Білоконь, зібрав багато позитивних коментарів від шанувальників сім’ї.

І
Донька Інни Білоконь показала ніжні кадри із вагітним животиком 

Зауважимо, що донька Інни Білоконь вийшла заміж вже у 2023 році за свого коханого, але особистість її чоловіка залишається поки що в таємниці. Навіть на весільних фотографіях, які розмістила сама Інна Білоконь, обличчя її зятя не відкривається, а його ім’я залишається невідомим для широкої громадськості.

Варто зазначити, що сама Інна Білоконь і її чоловік, якого звати Олег, уже більше 30 років разом і щасливо живуть у шлюбі. Крім своєї артистичної кар’єри, вони також мають сімейний бізнес – розведення породистих собак.

Раніше Інна Білоконь ділилася з прихильниками своєї сім’ї весільними знімками та фотосесією своєї доньки, що створило додаткове хвилювання та інтерес серед її фанатів.

Отже, сімейні новини Інни Білоконь стають предметом глибокого зацікавлення для її шанувальників, які з нетерпінням чекають на появу нового члена родини та далі слідкують за розвитком подій у житті цієї талановитої та щасливої сім’ї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини