Джамала народила третю дитину: хто зʼявився в родині переможиці Євробачення, як назвали та як виглядає дитя

Співачка Джамала сьогодні зворушила та збентежила всіх своїх прихильників і не тільки радісною новиною. Вона втретє стала мамою і вже показала, як виглядає малюк.

24 травня 2024 року стало особливим днем для української співачки Джамали та її чоловіка Бекіра Сулейманова. Зіркове подружжя зустріло на світ свого третього сина – Алім-Сеїта Бекіра. Новиною про народження малюка артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Радісна подія та перші подробиці

Співачка розповіла, що малюк народився з вагою 3 кілограми та зростом 50 сантиметрів. Це фото, на якому видніються крихітні ніжки сина, миттєво зібрало тисячі лайків і коментарів від захоплених шанувальників. Вітають активно співачку і зіркові колеги. Але все ж таки Джамала тримає особисте життя подалі від сторонніх очей, тому обличчя малюка не показує, але в родині лагідно називає його “принцем”.

Цікаво, що народжувати селебріті вирішила в Україні і привела на світ маленьке життя у столичному приватному пологовому.

Родина та підтримка

Відома українська співачка Джамала повідомила про вагітність і зізналась, що скоро стане мамою
Джамала народила третю дитину і показала перші фото з пологового

Це вже третя дитина в родині Джамали та Бекіра. Пара також виховує двох старших синів – Емір-Рахмана, який народився 27 березня 2018 року, та Селім-Гірая, який з’явився на світ 19 червня 2020 року. Тепер родина стала ще більшою та щасливішою.

Фанати співачки довго очікували цієї радісної новини, оскільки третя вагітність Джамали була для всіх приємним сюрпризом. Вона певний зберігала цю інформацію в секреті, що викликало неабиякий інтерес і хвилювання серед її прихильників. Після оголошення про народження сина, соцмережі зірки наповнилися теплими привітаннями та побажаннями здоров’я і щастя для новонародженого та всієї родини.

Кар’єра і материнство

Чи означає поява третьої дитини те, що артистка піде зі сцени? Джамала завжди знаходить баланс між кар’єрою і особистим життям. Вона відома не лише своїм унікальним голосом і талантом, але й активною громадянською позицією та участю в благодійних проектах. Незважаючи на зайнятість, співачка завжди знаходить час для своїх дітей, намагаючись бути для них найкращою мамою.

Поява на світ Алім-Сеїта Бекіра лише підтверджує, що Джамала вміє поєднувати успішну кар’єру зі щасливим сімейним життям.

Популярне

Подібні новини