Найкращий день у житті: український боксер Усик зустрівся з відомим голлівудським актором Лієвом Шрайбером

Український боксер Олександр Усик та голлівудський актор Лієв Шрайбер зустрілися та гарно провели час у Нью-Йорку. Обидва щиро та дієво підтримують нашу країну.

Відома зірка фільму “Люди Ікс” Лієв Шрайбер та чемпіон світу за версіями WBA Super, IBF і WBO у першій важкій вазі Олександр Усик зустрілися в українському ресторані на Мангеттені. Зустріч закінчилася публікацією спільних фотографій у соцмережах. На одній із них знаменитості навіть обійнялися.

Актор Голлівуду Шрайбер у підписі під фото вже не вперше висловив повагу та відданість народові нашої країни. Також він зазначив, що було дуже приємно познайомитися з Усиком.

“День, який я запам’ятаю назавжди. Дякую, Алексе, за твоє чемпіонство і те, як сміливо всьому світові ти показуєш свій дух справжнього та мужнього воїна, що живе у серцях кожного представника народу України. Недаремно він ще й актор. Для мене є великою честю діяти спільно з таким, як ти, як посол UNITED24”, – прокоментував голлівудський актор.

Український боксер Олександр Усик підписав фото на своїй соціальній сторінці у стилі класиків — коротко та лаконічно:

“Приємно познайомитися”.

Допомога Лієва Шрайбера Україні та українцям

Зазначимо, що Лієв Шрайбер один із тих зірок, що підтримує Україну та українців ще з 24 лютого. Кінозірка активно волонтерив тривалий час. Навіть з’їздив у Бородянку.

А недавно Лієв Шрайбер звернувся до усього світу із закликом розплющити очі та звернути увагу на проблеми біженців з України по всьому світові. На своїй Instagram-сторінці голлівудський актор оприлюднив світлини біженок та їхніх дітей з України. Кінозірка також розказав своїй авдиторії про те, як, порушуючи закон, окупанти вивозять українців на територію країни-агресора з тимчасово окупованих територій нашої держави.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини