Як нині виглядає красунчик Джек Горобець: 59-річний улюбленець жінок Джонні Депп уже не той красень, що раніше

Джонні Депп відомий нам своїми ролями в багатьох фільмах: від "Чарлі та шоколадна фабрика" до "Пірати Карибського моря". Але час минає, актор, що користувався шаленою популярністю, не молодіє.

Чи зумів американський красень у свої 59 років та зберегти власні принади, адже за плечима в нього важке розлучення, за яким довгі місяці стежили його шанувальники по всьому світові, через що пішли масові відмови Деппу у зйомках, рекламних інтеграціях. Це стало страшним ударом для нього.

Але поглянемо чи зберіг відомий актор та продюсер свої чари та чи так само значна частина жіночої авдиторії його?

Джонні Депп змінився настільки, що його неможливо впізнати
Джонні Депп змінився настільки, що його неможливо впізнати

Після страшного розлучення з Ембер Герд та повернення доброго імені актор вирішив кардинально змінити свій образ та спосіб життя. Він усього себе присвятив творчості та особистому життю: пише картини, знімається у кіно та зустрічається зі своїм адвокатом. Також знаменитість схуд та збрив бороду та вуса. Значна частина фанатів навіть не впізнала його. У новому амплуа Джонні Депп з’явився на Гельсінському блюзовому фестивалі, де дехто з фанатів навіть розкритикував кумира за такі зміни в образі.

Лише на користь: Джонні Депп уперше за останні три роки з’явився у головній ролі

Поки маємо лише світлину, але на ній акторові точно домалювали гарну кількість зморшок.

Джонні Депп у головній ролі вперше за останні 3 роки
Джонні Депп у головній ролі вперше за останні 3 роки

Це кадр з фільму, де Депп зіграє французького короля Людовіка XV, у якого була дуже цікава біографія: після 59-и років правління країною він провів кінець життя, віддаючись повністю розпусті та корупції.

11 тижнів зйомок минули у мальовничих місцях Франції, а режисер кінострічки Майвен Ле Беско з’явиться на екрані в образі титулованої куртизанки, що була останньою коханкою короля.

Цю кінострічку придбали до прокату майже у всіх країнах Європи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини