Як за 20 років змінилися улюбленці жінок Джим Керрі, Кіану Рівз, Джон Траволта: тепер їх не впізнати (ФОТО)

Ще 20 років тому ці чоловіки користувалися шаленою популярністю у жінок завдяки своїй красі, а якщо хтось з них з'являвся у вашому фільмі, то ви всі касові збори точно були вашими. Проте, час минає, і як тепер виглядають колишні красені?

Популярні та улюблені, найкращі та талановиті. Цими словами ми могли описати цих неймовірних чоловіків. Але чи буде так і наразі? Зараз дізнаємось.

Джон Траволта, 68 років

Джон Траволта в молодості й нині
Джон Траволта в молодості й нині

Свою популярність актор здобув завдяки головній ролі у фільмі Квентіна Тарантіно “Кримінальне чтиво” (1994). Після цього Траволта надав перевагу зйомкам у різних трилерах і бойовиках, з яких усі шанувальники актора обожнюють “Пароль “Риба-меч””, “База “Клейтон”, “Каратель”, “З Парижа з любов’ю” та інші.

Після втрати сина 2016-го року і дружини 2020-го року Джон Траволта довго оговтувався та змінився настільки, що його не можна було впізнати: у нього з’явилась зайва вага та лисина. Проте, нині відомий актор узявся за себе та привів своє тіло в форму.

Джим Керрі, 60 років

Джим Керрі 20 років тому й тепер
Джим Керрі 20 років тому й тепер

Популярним та жаданим актором Керрі став після комедії “Маска”, що вийшла в прокат 1994-го року. Він зумів досягти успіху як актор і комік. Але цю ідеальну картину зіпсувало його особисте життя.

Актор двічі розлучався, а кохана Джима Керрі наклала на себе руки, що спровокувало в нього глибоку депресію. Тому він був вимушений зупинити всі знімальні процеси. Як терапією він зайнявся живописом, що допомогло йому отямитися та повернутися на великі екрани. Наприклад, він знявся в образу антагоніста у фільмі “Їжак Сонік” (2020).

Кіану Рівз, 58 років

Вічномолодий Кіану Рівз: чи змінився актор за 20 років
Вічномолодий Кіану Рівз: чи змінився актор за 20 років

Про цього красунчика почали говорити після виходу легендарних фільмів “Матриця”. Багато років опісля люди знали актора не як Кіану Рівза, а в образі Нео. А після 2014-го року Нео замінив образ Джона Уіка.

Тоді Кіану Рівза долучили до списку безсмертних акторів, оскільки його зовнішній вигляд зовсім не змінився за цілих 20 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини