Чиїх дітей в мережі люблять більше: Пугачової і Галкіна Лізу та Гаррі чи сина і дочку Філіпа Кіркорова (ФОТО)

Змагання Галкіна з Кіркоровим хоч не набуває великої публічності, але їх постійно порівнюють, адже обоє артистів були у стосунках з Аллою Пугачовою. Тільки в Максима Галкіна вийшло підкорити серце примадонни на все життя, а Кіркоров шукає щастя в іншому місці.

Не вщухають і обговорення дітей зіркової пари та порівняння їх з дітьми Кіркорова.
Все б нічого, але одних дітей прихильники люблять, а про інших говорять не так ласкаво.

Про дітей Філіпа Кіркорова ходять неоднозначні чутки, відповідь на які прихильники не можуть знайти. Всіх цікавить, хто ж є мамою маленьких Мартіна та Алли-Вікторії? Сам Кіркоров на одному з шоу розповів, що Аллу-Вікторію йому народила жінка на ім’я Анастасія, до якої він звернувся для сурогатного материнства, а хлопчик народився через рік у США, ім’я його біологічної матері не знає ніхто.

Філіп любить викладати фото дітей в соціальні мережі. Як вони з дітьми разом відвідують театр, різні виставки та просто проводять разом час. Однак, прихильники естрадного артиста не дуже радісно реагують на такі знімки. Користувачі соц-мереж вважають, що діти не щасливі поряд з Кіркоровим.

“Діти виглядають змученими, особливо Алла-Вікторія. Припиніть мучати дітей зйомками, їм це не подобається”,
“Чому в дітей втомлений погляд? Чи мені одній здалося????”, – пишуть фанати артиста.

Підписники впевнені, що дітям не подобається публічність батька та його поведінка. Також, на їхню думку, діти позбавлені щасливого дитинства.

А от з дітьми зіркової пари Галкіна та Пугачової прихильники дуже милі та добрі. Батьки люблять публікувати фотографії з своїми малюками і збирають під фото безліч приємних коментарів. Діти завжди усміхнені, щирі та радісні, на відміну від дітей Кіркорова.

“В діток Галкіна справжнє щасливе дитинство”,
“З приємним задоволенням спостерігаю за дітьми Алли та Максима, ось де справжня любов та хист, а от Кіркову корону потрібно поправити і зайнятись дітьми не тільки для розкрутки блогу”, – такі коментарі пишуть підписники під фото.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини