Бреда Пітта заскочили на побаченні з дівчиною, молодшою від нього на 30 років: бувай, Джолі

Не встиг Бред Пітт опам'ятитатися від численних чуток в його бік, як тут же закрутив роман із новою молодою дівчиною. Відомо, що обранниця менша аж на 30 років.

Голлівудський актор Бред Пітт після гучного розлучення із судами, опікунством та ще багатьма іншими суперечками і скандалами нарешті зустрічається з новою дівчиною. Хто ця загадкова леді та чи варто Анджеліні Джолі перейматися, що її місце зайняв хтось інший?

Нещодавно, преса на одній з вулиць застала зненацька актора в обіймах молодої Інес де Рамон. Як відомо, актор вже встиг познайомити свою нову дівчину з друзями під час концерту Боно у місті Лос-Анджелес.

Новозпечена зіркова пара відвілала концерт у компанії Сінді Кроуфорд та чоловіком моделі Рене Гербером. Окрім цих двох знаменитостей, Пітт представив свою Інес Шону Пенну та британцю Джиммі Пейджу.

Раніше Інес де Рамон була у стосунках з зіркою серіалу “Щоденники вампіра” Полом Веслі. Пара зустрічалася три роки, але розлучилася. Це сталося у вересні 2022 року. Пара розповіла, що це рішення було прийняте ще 5 місяців тому та дуже просять залишити їх у спокої і не зачіпати цієї теми.

Інес де Рамон та її колишній Пол Веслі
Інес де Рамон та її колишній Пол Веслі

Інес має досвід в сфері продажу ювелірних прикрас, також працює тренером з фітнесу. Вона отримала вищу освіту в галузі бізнес-адміністрування. Вона працювала ритейл-координатором в GRISOGONO – це компанія, що відома своїми ювелірними та дорогими прикрасами. Судячи з того, як Інес де Рамон розбирається прикрасах, Бреду буде не просто догодити дівчині з подарунками.

З минулих стосунків відомо, що Інес дуже приватна особа, яка не любить публічність. Навіть своє весілля вони з Полом зіграли так, що про це знало лише близьке оточення без фотокамер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини