Як склалося життя учасників One Direction після розпаду гурту: Зейн і Ліам Татусі , Гаррі зірка, а що з іншими

Гурт, який наробив не аби якого галасу ще у 2010 році, якраз тоді стала дуже популярна тенденція на створення бойз-бендів, які дійсно ставали найуспішнішими співаками на своєму поприщі. Одним з них став гурт One Direction, але крізь 6 років вони розпались, тому дуже цікаво, як змінилося їх життя за 12 років.

Зейн Малік

Зейн Малік
Зейн Малік

Зейн, красень, який став улюбленцем всіх дівчат, якої, до речі, вистачало на всіх інших, але зовнішність Зейна завжди виділяли. Тож, хлопець покинув гурт ще за рік до офіційного розпаду. Причиною тому стало те, що Малік вважав, що втрачає себе в цьому гурті. Адже йому заборонялося змінювати зовнішність та розповідати про своє особисте життя.

Тому, після свого уходуз One Direction Зейн почав сольну кар’єру. І слід зазначити, дуже успішну. До того ж встиг одружитися з моделлю Джиджи Хадід та народити доньку. Але шлюб не протримався довго, тому наразі екс-подружжя намагається зберегти дружні відносини.

Ліам Пейн

Ліам Пейн
Ліам Пейн

Пейн також почав сольну кар’єру та нарешті позбувся від звання “занадто гарний хлопчик”. Та власні пісні стали казати зовсім про інший образ, більш брутальний та мужній. Ліам також завжди мав купу прихильників, тому не дивно, що хлопець був одружений зі співачкою Шеріл Коул, яка народила йому сина, але й ця пара розлучилась. А потім успішний Пейн закрутив роман з акторкою Маєю Генрі та до весілля не дійшло.

Найл Хоран

Найл Хоран
Найл Хоран

Після розпаду гурту Найл відкрив агентство з менеджменту гольфістів і досі проводить спортивні турніри.Та музичну кар’єру не залишив, а навпаки став дуже успішним сольним виконавцем. Хоран випустив 2 альбоми та був у світовому турне.

А от щодо особистого життя співака, досі нічого не відомо, тож ймовірно у прихильниць є всі шанси підкорити серце холостяка.

Гаррі Стайлс

Гарні Стайлс
Гаррі Стайлс

Гаррі, як і всі інші хлопці почав сольну кар’єру, яка в нього дуже успішно склалась, але попри це хлопець почав ще й акторську діяльність і навіть у 2021 році зіграв роль брата Таноса в супергеройському екшені Marvel “Вічні”.

А от в особистому житті Гаррі зараз переживає не найкращі часи, тому що він тільки недавно розлучився з акторкою Олівією Уайльд, з якою у нього різниця у 10 років.

Льюіс Томлінсон

Луі Томплі
Льюіс Томплінсон

Луї також не відстає від своїх колишніх колег, і успішно будує кар’єру співака, щоправда, до цього його підштовхнула трагедія у родині. Проте це дало йому гарний поштовх до творчості. Та про особисте життя Томлинсона невідомо нічого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини