Шакіра вперше розповіла про розлучення з чоловіком-зрадником: “Важко не лише мені, а ще й дітям”

Багато хто думає, що життя зірок, особливо закордонних – це справжня казка, проте, все зовсім не так райдужною. Адже вони теж звичайні люди в реальному житті, тому теж стикаються зі звичайними життєвими проблемами.

12 років тому, Шакіра вийшла заміж за відомого футболіста Жерара Піке й прожила з ним щасливе життя, але не все. Також у родині народилось 2 сини, які жили у турботі та любові зі сторони обох батьків. Тому, зрада зі сторони чоловіка стала для Шакіри справжнім потрясінням, адже жінка була впевнена, що багато років тому зустріла кохання на все життя.

Шакіра вперше розповіла про розлучення
Шакіра вперше розповіла про розлучення

Найбільше за все співачку засмучує те, що її особисте життя стало публічним та дуже важливим для всіх та особливо те, що воно торкнулося її дітей, яких вона намагається з усіх сил відгородити від пліток та звинувачень їх батька.

“Мені дуже важко це переживати та говорити про це, бо мені боляче. Так, і я цього не хочу приховувати. Але ще гірше дітям, які все це чують у школі та в інтернеті. А там все перекручують і тому виходить, що діти в постійному стресі” – розповіла Шакіра.

Також Шакіра розповіла, що вона ніде крім власного будинку не може сховатися від журналістів, у парку, біля школи та просто всюди папараці її переслідують та не дають спокою, задаючи провокаційні питання. Це ще більше ранить співачку і додає їй ще сильнішого стресу.

Шакіра вперше розповіла про розлучення
Шакіра вперше розповіла про розлучення

Також, співачка має ще одну проблему на фоні розлучення, річ в тому, що її батько потрапив у лікарню і жінка дуже хвилюється на цей рахунок. Адже все звалилось на неї в один момент, тому співачка називає цей період “найтемнішими часами у своєму житті”. Тому, Шакіра потребує спокою та багато часу для того, щоб відновитися та навчитися жити по-новому, без чоловіка, але зі сталевими нервами та ранами на серці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини