Кім Кардаш’ян вже точно у минулому: в обіймах Піта Девідсона побачили Емілі Ратаковскі

Модель і красуня Емілі Ратаковськи вважається однією з найпривабливіших та найрозкутіших моделей сучасності, тому не дивно, що до неї завжди прикута увага чоловіків і навіть тих, хто не зовсім звільнився від попередніх стосунків.

Кар’єра Емілі почалась ще у 14 років, звісно, не кожній моделі так щастить, але Емілі вже у юному віці виглядала трохи старшою за свій вік, певно тому, вона й змогла так рано почати будувати успішну кар’єру. Та ще й у дуже популярному агентстві Ford Models.

Емілі Ратаковськи зустрічається з колишнім Кардаш'ян
Емілі Ратаковськи зустрічається з колишнім Кардаш’ян

Та вже у більш свідомому віці Ратаковськи почали помічати відомі фотографи, дизайнери та власники глянців, які й пропонували дівчині контракти, зйомки та тим самим популяризували її особистість. Зйомки у стилі топлес ніколи не соромили модель, тому що вона вважає, що для моделі в першу чергу важлива розкутість. Тому її поява у рекламі Kérastase дуже здивувала її прихильників, адже там зірка з’явилась одягнена, але перефарбувалася у блондинку.

Також жінка минулого року спростувала міф про інтелект моделей і випустила книгу, в якій розповіла про свій шлях, родину та зачепила тему фемінізму. ця книга отримала назву “Моє тіло”.

Емілі Ратаковськи зустрічається з колишнім Кардаш'ян
Емілі Ратаковськи зустрічається з колишнім Кардаш’ян

Майже п’ять років Емілі була заміжня та її обранцем не став простий чоловік, а відомий продюсер Себастьян Бір-Макклард, з яким вона розписалась через 2 тижні після початку відносин. Навіть не дивлячись на те, що у 2021 році у подружжя народився син.

Емілі та Пітт Девіс
Емілі та Пітт Девіс

Та Емілі довго не горювала, принаймні за чутками. Тому за рік їй вже приписали багато романів з відомими чоловіками. Та на цей раз Емілі помітили в обіймах колишнього Кім Кардаш’ян Пітом Девісом. Але які насправді стосунки між ними – поки невідомо. Та навіть якщо їх роман стане правдою, то цей факт нікого не здивує, адже вони обидва вільні люди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини