Дженніфер Лопес сходила на побачення у светрі за 62 тисячі гривень: після чуток про розлучення не забарилась

Відома американська співачка та актриса вийшла у світ в шалено дорогому светрі від Ralph Lauren Collection. Зіркова пара вирішила відсвяткувати важливу дату

Як повідомляє Daily Mail, нещодавно Дженніфер Лопес сходила на побачення зі своїм чоловіком Беном Аффлеком. Для романтичної вечері знаменитість вирішила одягти дорогий светр від Ralph Lauren Collection. Коштує елемент гардероба близько 61 тисячу гривень. Зіркова пара вийшла у світ, аби відсвяткувати День подяки.

Дженніфер Лопес на побаченні в дорогому вбранні

Зіркова пара влаштувала романтичну прогулянку Бродвеєм – одна з найвідоміших вулиць американського Нью-Йорка. Там знаменитостей зустріли папараці, які зробили фотографії зірок.

Відома американська співачка потрапила в приціл фотокамер папараці у стильному луці. На знаменитості був одягнутий светр з різдвяними орнаментами від Ralph Lauren, який коштує £1397, що в гривнях дорівнює близько 62 тисячі гривень. Дженніфер Лопес скомбінувала вбрання з темною спідницею, а як аксесуар “розбавила” наряд чорним шкіряним поясом. Зірка розпустила волосся – її довгі світлі пасма акуратно падали на плечі.

Скільки коштує одяг Дженніфер Лопес
Скільки коштує одяг Дженніфер Лопес

Зірковий чоловік американської знаменитості вбрався у чорне пальто, з-під якого виднілась чорна кофта на блискавці, а також біла футболка. Актор одягнув темні штани, а на його ногах були кросівки. Найбільшу увагу прихильники звернули на те, з якою турботою Бен Аффлек огорнув свою руку навколо талії дружини.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес на романтичному побаченні
Бен Аффлек та Дженніфер Лопес на романтичному побаченні

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються: що відомо?

Нагадаємо, що нещодавно публіку сколихнула новина про те, що Бен Аффлек та Дженніфер Лопес стоять на порозі розлучення. Видання The International Business Times повідомила про це з посиланням на інше видання про шоубізнес National Enquirer. Так, за інсайдерською інформацією, в стосунках зірок все не так добре, як могло здаватись.

Після 20-річної перерви у стосунках Бен Аффлек та Дженніфер Лопес знову зійшлись та одружились, втім виявилось, що їхні мами не змогли порозумітись. Саме це, за інформацією анонімних джерел, може призвести до чергового розставання. Співрозмовник розповів журналістам, що вони намагаються не підпускати своїх мам одна до одної.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини