Королева Летиція ефектно спіткнулась на доріжці: публіка побачила стрункі ноги своєї королеви

З королевою Летицією трапився невеличкий конфуз. Жінка спускалася сходинками до свого авто та ледь не впала, спіткнувшить під час ходьби. Фотографи зловили цей момент.

Король Філіп VI разом із королевою Летицією відвідали вручення премії Jaume I у Lonja de los Mercaderes у Валенсії. Ці нарогоди присуджують кожного року людям, що досягли певних результатів у різних галузях – як медицина, так і економіка.

Летиція, якій вже 50 років, чого по ній не скажеш, була одягнена у сукню-розлітайку в чорний горошок з ажурними рукавами та широким чорним поясом на талії. На ногах у королеви були чорні туфлі з звуженим носиком та елегантною застібкою на високих підборах бренду Кароліна Херера. Образ був доповнений масивними сережками з перлинами, легким нюдовим макіяжем та простою зачіскою у вигляді розпущеного волосся.

Коли подружжя спускалося вниз сходами, покидаючи прем’єру, то королева спіткнулася та ледь не впала вниз. На щастя, вона змогла втримати баланс, щоб не полетіти до землі у своєму шикарному вбранні. Король, який йшов поруч, не придав цьому ніякого значення та зробив вигляд, будто щойно нічого не відбулося.

Королева Летиція з чоловіком Філіпом
Королева Летиція з чоловіком Філіпом

Коли королева дійшла до авто, вона привітно успіхнулася усім своїм прихильникам та люб’язно помахала рукою в знак прощання. Після цього королева покинула подію.

Минулого разу, королева вийшла у світ у яскравій червоній сукні, чим зразила наповал своїх фанів. Летиція відома своїм коханням до яскравих вбрань, тому не дивно, що вона раз через раз красується на подіях у яскравих образах, від яких неможливо відірвати погляд. На ній були шкіряні штани та трикотажний топ відтінку цегли. Образ був доповнений також поясом на талії, але цього разу пояс був вузеньким.

Різні образи королеви
Різні образи королеви

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини