Три наречені Дана Балана: хто був у співака до Тіни Кароль, яку він зустрів на “Голосі країни”, крім Брежнєвої

Дан Балан покорив серце неприступної Тіни Кароль, але не тільки українська співачка була зачарована співаком. Хто був на місці Тіни Кароль до її появи?

Особисте життя Дана Балана наповнене загадковими подіями. Співак ніколи не афішував свої стосунки та не розповідав своїм прихильникам про них. Деякі з прихильникив підозрювали співака в нетрадиційній орієнтації, але це були лише чутки. Частенько співак потрапляв до об’єктивів фотокамер з різними моделями та красунями. В 2013 році його побачили разом з чемпіонкою світу танців на пілоні Вардануш Мартиросян. Вони були на відпочинку Лазурного берега Франції.

Під час одного з інтер’ю, Дан розповів, що в нього було три спроби за все життя, щоб побудувати серйозні стосунки, але імена своїх обраниць він не захотів розкривати. За всі роки життя, журналістам вдалося дізнатися про деяких жінок Дана Балана та його подружнє життя. В 2004 році він був одружений на жінці, яку звати Елла Крупеціна, цей шлюб був задовго до його попурярності у великих колах.

Дан Балан та його перша дружина
Дан Балан та його перша дружина

В подружжя є син Алан, якого співак ретельно приховував від своїх фанів. В 2009 році пара розлучилася через ревнощі та недовіру жінки, але підтвердженої інформації щодо справжньої причини розлучення немає.

Після несподіваного розлучення, Дану неодноразово приписували стосунки з Тіною Кароль. Вони багато часу проводили разом на публіці та відкрито фліртували одим з одним. Вони разом виступали на сцені і на питання, що їх зв’язує, співак відповів, що це роман, написаний рукою генія.

Дан Балан та Тіна Кароль після виступу
Дан Балан та Тіна Кароль після виступу

В 2020 році були знайдені фото співака з млодою харківською студенткою. Прихильники подумали, що вона його нова дівчина, але сам чоловік цього ніяк коментувати не став.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини