Секретна сила Олександра Усика: його оточили дві неймовірні Катерини – одна дружина. А друга?

Олександр Усик - світовий боксер, що отримав перемогу у багатьох боях, знаходиться у компанії двох прекрасник жінок з однаковим ім'ям Катерина. Хто ці жінки?

Олександр Усик – український боксер, що отримав перемогу не в одному бою, народився в 1987 році в Сімферополі. У 2012 році Усик отримав нагороду “Почесний житель міста Сімферополь”, але після окупації Криму ця нагорода була скасована.

Неодноразово під час боїв Усика, прихильники помічали, що на його шортах красується ім’я Катерина. Що це означає і хто така Катерина?

На перший погляд все просто. В 2009 році Олександр одружився з дівчиною на ім’я Катерина, яка й до сьогодні є його законною дружиною. Подружжя виховує трьох дітей: старша донька Єлизавета, син Кирило та син Михайло. Відомо, що з майбутньою дружиною вони вчилися разом у школі.

Дружина Усика після бою обіймає чоловіка
Дружина Усика після бою обіймає чоловіка

Окрім дружини Катерини, у житті спортсмена є ще одна жінка з таким же ім’ям – Катерина Толстікова. Це особистий дієтолог не лише Олександра Усика, а й Василя Ломаченка, Ольги Харлан та багатьох інших спортсменів України, що отримують перемоги на світовому рівні. Катерина складає план харчування та допомагає тримати себе в тонусі.

Катерина дуже добре розбирається у харчуванні
Катерина дуже добре розбирається у харчуванні

В медицині вона вже близько 12 років. Починала з спілкування щодо харчування з дітьми, а потім все так закрутилось, що почали звертатись бійці ММА, а потім – Олександр Усик. З боксером жінка працює з 2019 року. Як розповідає дієтологиня, у спорті головне вітаміни, а в багатьох зірок спорту не вистачає саме вітаміну Д.

Не дивлячись на те, що жінка дуже добре допомагає з харчуванням, вона зазначає, що спортсмени можуть самі інтуїтивно змінювати план харчування, якщо відчувають, що їм так буде набагато краще. Нічого проти такого самоврядування Катерина не має.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини