41-річна Брітні Спірс звернулася до своїх дітей і показала, як виглядає її молодший син: непомітно стала мамою

Брітні Спірс, яка не має права опіки над своїми дітьми вже не перший рік, опублікувала фотографію молодшого сина і розповіла, як сумує за своїми дітьми.

Американська співачка Брітні Спірс 2 грудня відсвяткувала свій день народження. Після святкування, зірка звернулася до своїх синів у соціальних мережах. Вона розповіла, як сильно їй не вистачає її двох синів Шона та Джейдена. Як говорить сама Брітні, вона готова віддати будь-що, аби мати можливість бути поруч з ними.

“Це для моїх хлопчиків…Я вас дуже сильно люблю…Я б заради вас зробила все на світі. Прошу Господа оберігати вас від всього, оберігати ваші серця. Я все можу віддати за можливість доторкнутися до ваших прекрасних облич. Завжди посилаю вам свою теплоту і любов”, – написала зірка під фото.

Молодший син Джейден
Молодший син Джейден

Звернення до дітей не залишилося без уваги. Також, зірка показала рідкісне фото свого молодшого сина на ім’я Джейден. На фото хлопець з широкою посмішкою позує у стильному костюмі з рожевою краваткою та жилеткою в тон. Образ доповлений чорними туфлями. Зачіска у хлопця типова для підлітка його віку: довге розпущене волосся.

Чому Спірс так сумує за дітьми?

Брітні Спірс хоче повернути дітей
Брітні Спірс хоче повернути дітей

У 2007 році суд позбавив її права опікунства над власними дітьми і передав усі права її колишньому чоловікові – Кевіну Федерлайну. В 2008 році суд наклав заборону для Спірс на відвідування і спілкування з дітьми. Дівчина вживала алкоголь та заборонені речовини та проходила лікування у відповідному закладі. У тому ж році її визнали недієздатною та опіку над нею і всіма фінансами отримав її батько. Багато прихильників співачки боролися за неї і вимагали зняти опікунство. Сама Брітні також цього хотіла і змогла досягнути лише минулого року, восени.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини