“Міцний горішок” вже не той: 67-річний Брюс Вілліс втратив здатність розуміти, що кажуть його діти

Відомий своєю роллю "міцного горішка" Брюс Вілліс тепер з важкістю впізнає власних дітей та дружину. Стало відомо, чому актор більше не знімається в кіно.

Прихильники Брюса Вілліса неодноразово обурювалися тим, що режисери фільмів рекламують свої стрічки через ім’я відомого актора, наче б то, він знімається у тому кіно, а коли прихильники приходили на прем’єру, то виявлялося, що Брюс займає там найменше екранного часу і його ледь видно навіть у тій одній сцені, де він є.

Як з’ясувалося, під час зйомок у другосортних фільмах актор страждав на деменцію, що активно розвивається й досі. У зв’язку з цим сцени з його персонажами доводилось скорочувати, а самого чоловіка знімали таким чином, щоб його можна було замінити на дублера у різних сценах.

Сім’я чоловіка зробила зізнання про діагноз актора – афазія. Вона впливає на когнітивні здібності і через це він більше не буде зніматися у кіно. Поряд з ним постійно знаходиться його дружина та діти, але він їх перестає впізнавати і рідні також вже не бачать у ньому того Брюса, який був колись.

“Він вже мало що може сказати самостійно і не розуміє багато з того, що йому говорять його рідні. Деколи буває таке, що у ньому можна побачити розуміння і проблиски колишнього здорового чоловіка, але це почало траплятися все рідше. Багато режисерів висловили свою думку щодо роботи з ним у цей період та полегшено видихнули, коли дізналися що їм більше не доведеться з ним працювати. Але так вони казали лише про роботу з ним, як людина він їм дуже подобається”, – розповідає інсайдер.

Сім’я актора намагається проводити з ним якомога більше часу, щоб він їх пам’ятав і знав, що в нього є родина, яка його підтримує і буде завжди поряд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини