Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм завітав до українських військових та прокричав: “Слава Україні!”

Відомий голлівудський актор, що прославився своїм фірмовим шпагатом у кіно Жан-Клод Ван Дамм завітав до українських військових, щоб підтримати їх.

Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм не став винятком та завітав до України, щоб підтримати українських війскових у такий не простий період. Зірка кіно зустрівся з військовими та приїхав до однієї з Ужгородських лікарень. Крім цього, він також встиг побувати у Деренівській Купелі на Закарпатті.

Підтвердженням цього стали фото та відео від українців, що активно публікують матеріали з відомим актором. Одне з відео опублікував активіст Сергій Стерненко на своїх сторінці у Telegram. На відео видно Жан-Клода, який знаходиться в оточенні українських захисників та вигукує “Слава Україні”.

Жан-Клод Ван Дамм з військовими
Жан-Клод Ван Дамм з військовими

Фотографію з однієї ужгородської лікарні на своїй сторінці опублікував лікар на ім’я Михайло Єршов. Чоловіки позують для фото показуючи великий палець, що означає “клас”. Актор посміхається та радіє, що йому вдалося відвідати лікарню, щоб підняти настрій працівникам та пацієнтам.

Фото з Михайлом Єршовим
Фото з Михайлом Єршовим

За словами різноманітних ЗМІ, актор заборонив називати істинну причину його візиту до однієї з лікарень. Можливо, правда відриється пізніше, але поки це остається секретом.

У Деренівській Купелі актор також добре провів час. Ван Дамм приїхав до оздоровчого центру “Ірис”, побував у дендропарку та позаймався там у тренажерному залі. Йому розповіли там більше про історію Купелі в Галереї історії, яка має своє розташування на території Закарпатського курорту.

Актор дуже добре провів час у компанії працівників Купелі
Актор дуже добре провів час у компанії працівників Купелі

“Ми дуже раді, що актору сподобався проведений час на курорті і що він завітав саме до нас. Також Ван Дамм залишив слова подяки у нашій “Книзі відгуків та пропозицій”, – повідомили на сторінці Купелі.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини