“Час працювати по-іншому”: Джолі розповіла, чому покинула посаду посла доброї волі ООН у справах біженців

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі відома на весь світ не тільки своєю акторською майстерністю та красою, а й добротою, адже вона тривалий час займала посаду посла доброї волі ООН у справах біженців. Чому вона там більше не працює?

Приїзд голлівудської зірки Анджеліни Джолі до Львова 30-го квітня став справжнім шоком для українців. Хоч це й не перша зірка, яка приїхала в Україну та підтримала наш народ, допомогла з чимось, але саме приїзд цієї акторки сколихнув Мережу. А її відвідини відомого закладу харчування “Львівські круасани” стали справжнім шоком та мемом водночас. Адже коли хлопець не побачив зірку, з якою не фотографувався лише лінивий, бо сидів у телефоні, назавжди запам’ятався українцям цим моментом.

Окрім цього, акторка відвідала залізничний вокзал, де поспілкувалася з волонтерами та переселенцями, і медичний заклад, де перебували діти з Краматорська.

Тоді Анджеліна Джолі приїхала в Україну у справах стосовно своєї посади в ООН. У цій доброчинній організації акторка працювала послом доброї волі у справах біженців. Однак, нещодавно вся Мережа була шокована заявою зірки, що вона йде з цієї посади.

Анджеліна Джолі відвідала дітей з Краматорська
Анджеліна Джолі відвідала дітей з Краматорська

Чому Анджеліна Джолі більше не працює в ООН?

Понад 20-и років відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі присвятила себе роботі в ООН, 10 з яких вона відома саме своєю працею як посол доброї волі у справах біженців. Зірка здійснила більше ніж 60 доброчинних місій, а найбільше запам’яталася своїм добрим ставленням та підтримкою тих, хто цього потребує.

У своїй заяві знаменитість зазначила, що хоч вона йде з посади, це не означає, що вона зрікається своєї місії. Навпаки вона хоче більше часу та зусиль присвятити допомозі біженцям по всьому світові ближче та трохи інакше.

Також світова зірка розповіла, що прагне зосередитися на глобальних потоках біженців з Сирії та інших держав. Окрім цього, вона зауважила, що виступає категорично проти спроби Трампа заборонити в’їзд біженцям на територію Америки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини