В кого насправді був закоханий Гаррі Поттер: не Джинні Візлі, а старша на 23 роки жінка

Історія про юного обдарованого хлопчика та його вірних друзів стала світовим бестселером. Однак, те, хто став обраницею Гаррі Поттера має цікавішу історію, ніж воно є.

Історія про хлопчика Гаррі Поттера стала однією з улюблених для багатьох людей по всьому світові. Майже всі бодай знають про існування Всесвіту, створеного Джоан Роулінг, а принаймні більшість читали чи дивилися фільми про цього унікального хлопчика та його відданих друзів.

Канонічний сюжет, про обдарованого героя, який рятує світ, завдяки тому, що його друзі та близькі серцю люди час від часу рятують його, настільки запам’ятався та до глибини серця вразив шанувальників, що вони були дуже здивовані, коли Гаррі Поттер закохався у сестру свого найкращого друга Рона Джинні Візлі. Тоді безліч фанатів бачили його з подругою Герміоною, хоча доходило до того, що Гаррі шиперили (це коли фанати зводять у пару персонажів та бачать тільки їх разом) з Драко Мелфоєм.

Проте, насправді актор Деніел Редкліфф, що зіграв культовий образ у цих легендарних стрічках був закоханий в іншу жінку.

У кого насправді закохався Деніел Редкліфф?

У спецвипуску до культових фільмів про Гаррі Поттера “Повернення до Гоґвортсу”, що вийшла на екрани на початку цього року, 33-річний Деніел Редкліфф після 20 років від виходу першої частини цих фільмів зізнався, хто на знімальному майданчику забрала серце юного актора. Нею виявилась його колега, яка старша за хлопця на 23 роки.

Ідеться про акторку, яка зіграла у фільмах про Гаррі Поттера епатажну та яскраву злодійку Белатрису Лестранж. Нині жінці 55 років.

Деніел Редкліфф розповів, що закохався у Хелену Бонем Картер

Та така різниця у віці не зупиняла юного Редкліффа і він написав їй записку де зізнався, що вона йому подобається. Також він написав, що радий був стати “тримачем чашки” для Хелени, адже вона часто зверталася до нього, аби він потримав її каву.

“Я дійсно кохаю вас, і дуже шкодую, що не з’явився на світ на 10 років раніше, адже інакше я мав би можливість бути з вами”, – написав у записці Деніел Редкліфф.

Як вважаєте, з Гаррі Поттера та Белатриси Лестранж вийшла б гарна пара?
Як вважаєте, з Гаррі Поттера та Белатриси Лестранж вийшла б гарна пара?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини