76-річна Шер виходить заміж за 36-річного хлопця: ювелір розкрив вартість обручки, яка коштує шалених грошей

Тільки нещодавно Мережею поширилася інформація про те, що Шер показала свого нового молодого обранця, як він не забарився і зробив їй пропозицію.

76-річна Шер приголомшила своїх прихильників новиною про нові стосунки з молодим 36-річним продюсером Александром Едвардсом. Пару побачили на виході з вечірки одного з ресторанів у Каліфорні. Побачивши папарацці, жінка приємно зашарілася, наче була рада тому, що її побачили з таким молодим та красивим хлопцем.

За попередньою інформацією, Александр раніше зустрічався з Ембер Роуз. Також він був її продюсером та в пари є спільна дитина, яку вони виховують. Як говорила сама Ембер, вони з чоловіком розлучилися, бо він не міг тримати себе в руках і постійно зраджував.

Шер виходить з ресторану з молодим обранцем
Шер виходить з ресторану з молодим обранцем

Щойно Мережа заспокоїлася від такої приголомшливої новини, аж раптом стає відомо, що Александер зробив Шер пропозицію руки та серця. Прихильники змогли дізнатися, скільки майбутній чоловік артистки заплатив за її обручку.

Американський ювелір Майк Фрід вирахував та розповів про вартість такої коштовності. Сама обручка складається з діаманту у формі грушки, вагою близько шести каратів і доріжки з маленьких діамантів. Вартість такої обручки становить не менше 250 тисяч доларів.

Шер похизувалася обручкою
Шер похизувалася обручкою

“Така обручка точно потребувала руки справжнього майстра, це була дуже клопітка робота, яка вимагає багато уваги та часу, не кожен ювелір міг би створити щось подібне. там дуже незвичайний дизайни ремінця з камінців та оформлення головного діаманту”, – розповідає ювелір.

Раніше повідомлялось, що оточення Шер вже давно в курсі про її заручини і всі встигли привітати жінку з такою радісною новиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини