Кароль є чому повчитися у мами Балана: Людмила Балан посвітила порцеляновими ніжками на пляжі у 65

Неповторна Людмила Балан знову вразила всіх фігурою на пляжі. Зірка показала, що і після 60 років можна виглядати дуже спортивно, молодо і свіжо.

Людмила Балан. Вона прославилася не лише у Молдові, а й навіть в Україні. Для цього їй достатньо було приїхати з коротким виступом на “Голос країни” і підкорити всіх вродою і талантом. Мама Дана Балана одразу отримала прізвисько свекрухи Тіни Кароль позаочі.

Дан Балан показав свою моложаву маму Людмилу
Мама Дана Балана Людмила показала нове фото з пляжу

На жаль чи на щастя, але обидві зірки родичками так і не стали, але прихильники досі не можуть забути популярну молдавську білявку. І дійсно, повчитися у неї є чому.

Попри те, що вона змогла побудувати потужну кар’єру у себе на Батьківщині і стати знаменитістю, на творчості якої росли покоління, артистка згуртувала коло себе чимало фанатів і своєю неповторною зовнішністю, яку змогла зберегти без пластики та підтяжок до 65-ти років.

Нещодавно пані Людмила показала нову світлину з пляжного відпочинку та зібрала максимум компліментів, засвітивши фігуру у прозорій накидці.

  • Прихильники написали із захопленням:
  • “Яка ж Ви гарна!!! Красунечка!!!”
  • “Яка ви красуня, божого благословення вашій родині, Україна вас любить”
  • “Море приємне своєю силою відновлення.І Море відповіло Вам незабутніми враженнями, як доказ це фото чарівної дівчинки”
  • “Неймовірно красива, ви дуже схожі з Тіною. Це якісь дива”

Нагадаємо, що Тіна Кароль завжди гарно відгукалася про маму Дана Балана. Під час концерту у Кишиневі вона з радістю представила фанатам, які прийшли на її виступ, свою любу Людмилу. Поп-діва підкреслила, хто прийшов на її концерт та із вдячністю прийняла букет квітів від своєї доброї знайомої, з якою зустрілася завдяки “Голосу країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини