Укрзалізниця запустила поїзди до Перемишля, Хелма, Відня та Кишинева: повернутися до додому стало зручніше

Укрзалізниця запустила чотири міжнародні маршрути: поїздом можна доїхати до двох міст Польщі, та по одному - до Австрії та Молдови. Тепер повернутися додому стало куди простіше.

Станом на початок серпня від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну за кордон виїхало майже 6 мільйонів українців з бажанням знайти безпечне місце собі та своїй родині. Але більшість з них зазначає, що хоче повернутися додому.

Тому українська мережа залізничних перевезень уже відкрила продаж квитків на два потяги за маршрутами Київ – Кишинів і Київ – Перемишль. Решта анонсованих сполучень будуть доступні протягом цього року. Деталі переліку та часу зупинок подаємо нижче. Також Укрзалізниця з#азначила, що квитки можна придбати максимум за 20 днів до дати відправлення потягу.

Тепер повернення додому за кордону стало куди легшим: нові маршруи Укрзалізниці до Польщі, Молдови та Австрії
Тепер повернення додому за кордону стало куди легшим: нові маршруи Укрзалізниці до Польщі, Молдови та Австрії

Нововведені маршрути від Укрзалізниці:

№90/89 Київ – Перемишль (Польща).

Їде через такі міста: Вінниця, Хмельницький, Тернопіль
Це нічний потяг до сусідньої Польщі на додаток до Інтерсіті+, де є місця для сидіння. Виїзд зі столиці України відбувається о 22:52. До Вінниці поїзд прибуває о 02:03, до Тернополя – о 06:28, до Львова – о 08:55. Час прибуття на кінцеву станцію Перемишль – 11:13. Зворотний рейс починається о 13:45. Відповідно до Львова поїзд прибуває о 18:25, до Тернополя о 21:03, до Вінниці о 01:58. Час прибуття на кінцеву станцію Київ – 05:42.

№351/352 Київ – Кишинів (Молдова)

Поїзд відправлятиметься зі столиці України о 17:02 та прибуватиме до Кишинева о 10:38. На зворотному рейсі потяг починає свій рух о 17:45. Час прибуття на кінцеву станцію Київ – 11:48.

Деталі руху та часу прибуття інших двох рейсів Харків – Хелм (Польща) та Чоп — Відень (Австрія) нададуть згодом. Рейс із Харкова до Хелму відкриють уже в листопаді, а потяг на маршруті з Чопа до Відня розпочне працювати з 11 грудня.

Також Укрзалізниця повідомляє, що новий рейс організований у співпраці із залізницею Австрії та здійснюватиме перевезення за цим маршрутом щодня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини