Зарплати від 50 тисяч гривень: названі найбільш високооплачувані професії на трудовому ринку України

В Україні існує безліч чудернацьких вакансій з маленькою зарплатнею, так і є вакансії, за які платять дуже великі гроші. Яким спеціалістом потрібно стати, щоб ні в чому собі не відмовляти?

IT-фахівець

Зараз ІТ-сфера набирає ще більших оборотів ,ніж колись. Модоль активно проходить курси для освоєння нової професії, тому що ця посада потребує неабиякого знання і навичок. Сума зарплатні за місяць може становити від 50 тисяч гривень до 100 тисяч за місяць. Звісно, все залежить від навичок, але не потрібно думати, що після того, як ви пройдете курс, статки попливуть до ваших рук. Це все відбувається поступово, ві маленьких замовлень до більших і так далі.

Топ-Менеджер

Це людина, яка здатна вирішити будь-яку проблему як по телефону, так і при особистій розмові. Для опанування цієї професії необхідно дуже багато практики та навчання. На те, щоб стати реально крутим менеджером йдуть не місяці, а роки. Якщо запасетесь терпінням, то все вийде. Середня заробітна плата становить 35-50 тисяч гривень, залежить від регіону.

Щоб стати професіоналом, потрібно багато вчитися
Щоб стати професіоналом, потрібно багато вчитися

Стоматолог

Щоб стати одним із найкращих стоматологів, недостатньо пройти курс в інтернеті, або прочитати декілька книжок. Для цього потрібно багато вчитися, проходити інтернатуру. Тільки після цього всього ви станете спеціалістом, якому потрібно буде багато практики, щоб усвідомити до кінця всі тонкощі роботи. Зарплатня стоматологів починається від 37 тисяч гривень та вище.

Рієлтор

На цій посаді потрібен аналітичний розум, юридичні та психологічні навички, а також вміння гарно продати продукт. Ця людина займається продажем нерухомості, під час якої йому необхідно розташувати до себе клієнта вербальними на невербальми прийомами, щоб він погодився укласти договір. Зарплатня такого фахівця стартує від 35 тисяч гривень. Обмежень у її рості немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини