Пес Патрон, улюбленець всіх українців, опублікував нові знімки: де цього разу відпочиває маленький помічник

Песик на ім'я Патрон став знаменитим на всю Україну. Йому створили власну сторінку у соціальних мережах, нещодавно там опублікували нові фотографії героя.

Український пес на ім’я Патрон працює в ДСНС сапером. Маленький помічник без проблем знаходить міни, які залишила країна-агресор на наших землях. Він є улюбленцем мільйонів людей не тільки в Україні, а й в цілому світі.

Окрім відомості на рівні найкращого шукача мін, пес отримав нагороду на Каннському кінофестивалі як “Пальновий пес”. Раніше ці нагороди отримували герої різноманітних фільмів, але цього разу зробили приємне виключення для маленького Патрона. Переможець номінації не зміг особисто приїхати, щоб забрати нагороду, бо дуже зайнятий своєю роботою в Україні, але нагороду йому доставили в найкращому вигляді.

Маленький помічник в роботі
Маленький помічник в роботі

У нього є власна сторінка в соціальних мережах, де постійно публікуються його фотографії з роботи та відпочинку. Нещадавно були опубліковані знімки, як український улюбленець відпочиває на лавці. Фотографію песик прокоментував “своїми” роздумами про обстріли України.

Пес Патрон власною персоною
Пес Патрон власною персоною

“Мені б хотілося стати на один день людиною, щоб показати одного не дуже культурного жеста самі знаєте кому. І я б хотів це показати в знак того, що навіть без води, світла, зв’язку і тепла мені б ні за що в світі не захотілось би вести перемовини з цією людиною. Я вас всіх дуже люблю та обіймаю. Навіть якщо мене довго не буде на зв’язку, то я вас все одно обіймаю”, – пише песик.

Окрім роздумів, Патрон подякував українським енергетикам:

“Я хочу сказати дякую нашим енергетикам. Я думаю про їх стан зараз і пишаюся. Ні Дедпул, ні Людина-павук, не зміг би зробити стільки, скільки робите ви. Вся країна пишається вами та передає свою вдячність”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини