Екстрасенс Макс Гордєєв назвав дату, коли закінчаться проблеми з світлом по всій Україні

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв зробив власний прогноз на події в Україні та розповів, коли ситуація зі світлом стабілізується по всій Україні.

За словами таролога, така ситуація триватиме ще близько двох місяців.

“Дуже складна ситуація по картам. Людям дуже нелегко, тому що тут у мене випадає число 2, значить, два місяці. Для чого це все відбувається? У відповідь на це питання випадає дуже цікава карта – Туз кубків. Це емоційна карта, яка говорить про те, щоб навіяти страх українцям”, – розповідає Максим.

Максим розповів, скільки ще будуть відключення світла
Максим розповів, скільки ще будуть відключення світла

Також він повідомив, що в окупантів дуже примітивне мислення, якщо вони думають, що ударами по енергетичним об’єктам можна зламати дух українців.

Щодо кінця цього страшного періоду, Гордєєв відповідає стисло та прозоро:

“Ще три або чотири місяці. До кінця зими в всіх регіонах буде відновлена більша частина світла, а ще місяць потрібно буде витратити на повне відновлення ресурсів. На даному етапі я бачу, що ситуація буде йти на краще з початком року. Якась невідома вища сила допоможе Україні швидко встати на ноги”, – заявляє чоловік.

Максим Гордєєв з самого дитинства цікавився ізоретикою. Попри це, в нього було багато інших занять. Він став чемпіоном України з латиноамериканського танцю, став співаком. У 2021 році став експертом шоу “Співають всі.” Першу участь у “Битві екстрасенсів” взяв у 2010 році, а пізніше продовжив участь у 10 сезоні цього ж проєкту, зайнявши п’яте місце.

У Максима є багато талантів, які він не приховує
У Максима є багато талантів, які він не приховує

На його рахунку понад 300 розкритих злочинів, до яких його залучали, коли правоохоронці були безсилі. Він значно зробив свій вклад для українського народу і продовжує це робити й до нині. Максим часто робить прогнози для України, останнім часом ці прогнози тільки позитивні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини