Ціла купа змій та павуків поселилася вдома у прикарпатського чоловіка: тваринки знайшли собі новий дім

Чоловік з прикапраття з легкістю погодився надати прихисток у власній оселі для ядовитих павуків та не одної змії. Як тепер живе чоловік з цими домашніми улюбленцями?

У чоловіка в домі опинилося близько 30 екзотичних друзів, що шукали тимчасового прихистку. Тарас Олійник з Івано-Франківська погодився забрати до себе хатніх улюбленців, яких господарі не наважилися забрати з собою за кордон, коли ті втікали від війни.

Усі екзотичні переселенці, як їх називає сам чоловік, живуть і окремій кімнаті квартири, де Тарас проживає з своєю сім’єю. Для них виділена одна кімната, а сім’я чоловіка разом проживає у сусідній. Він став справжнім порятунком для плазунів, адже невідомо, що могло б статися з тваринками, якби не він.

Тарас піклується про тварин, яких йому довірили
Тарас піклується про тварин, яких йому довірили

Його “колекція” налічує тварин з різних куточків України: Лисичанськ, Ірпінь, Сєвєродонецьк та інші. Окрім павуків та змій, у чоловіка є змієголови, сирійські морські свинки та хижі черепахи.

“Такі черепахи можуть вкусити і перекусити дріт зі сталі. Якщо таку черепашку не годувати, вона за хвилину залишить вас не пальців на руці”, – розповідає чоловік.

Власник такої колеції екзотичних тварин розповідає, що на початку війни давав прихисток не лише тваринам, але й господарям. Так, деякі з них вирушили за кордон вже без своїх улюбленців, бо боялися, що не зможуть поселитися у помешкання. За словами Тараса, він не боїться такої додаткової турботи, бо саме це відрізняє нас від росіян. Ми не кидаємо на призволяще своїх улюбленців, а віддаємо в добрі руки на перетримку.

Тарас проводить екскурсії для військових та звичайних людей, щоб вони трішки відволіклись від страшних подій, що відбуваються. Він дає пожливість годувати безпечних тваринок і проводити з ними різного роду комунікації.

Тарас дарує нові емоції людям
Тарас дарує нові емоції людям

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини