День Збройних Сил України: цікаві факти про Валерія Залужного – залізний генерал, який виховує двох принцес

Валерій Залужний став кумиром багатьох українців не просто так. Головнокомандуючий Збройних Сил України докладає чимало зусиль для перемоги.

Валерій Залужний – головнокомандувач ЗСУ, став справжньою зіркою та прикладом для наслідування. Він активно бореться за свободу України вже понад 9 місяців повномасштабного вторгення. Ми підготували цікаві факти про нашого захисника.

Валерій Залужний дуже любить котиків
Я
  1. Валерій Залужний залюбки переодягається з військової форми у спортивний костюм. Чоловік захоплюється туризмом і любить проводити час зі своєю дружиною під час подорожей та звичайними прогулянками по місту.
  2. Головнокомандуючого називають “залізним генералом”, тому що успіхи української армії були визнані на весь світ. Видання Politico назвало Залужного командувачем, що стане легендарною людиною в українській історії.
  3. Цікавий факт: Валерій дуже любить соціальні мережі, особливо Інстаграм. Його улюблений контент у цій соціальній мережі – милі котики, які знімають йому напругу після важкого робочого дня.
  4. Чоловік давно одружений та виховує двох маленьких донечок-принцес разом з своєю прекрасною дружиною. До слова, дружина працює у банку.
  5. Багато військових отримували професійну освіту за часів СРСР, але у Валерія освіта – виключно українська. Чоловік закінчив Одеський війсковий факультет з неймовірно хорошими результатами. В 2014 році продовжував навчання і закінчив університет оборони, а в 2020 отримав диплом магістра міжнародних відносин.
  6. Хоч Валерій не любить говорити про свої військові подвиги та участі, але у 2014 році він був на фронті на Донбасі. Як зізнавався військовий, йому досі сняться жахи з загиблими на війні солдатами у той не простий період.

Популярне

Подібні новини