Валерій Залужний отримав у спадок один мільйон доларів: “Все віддав на ЗСУ і родина мене підтримала”

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний отримав у спадок мільйон доларів від американця, який був справжнім українським патріотом.

Чоловік передав всі кошти на допомогу української армії, але не відомо, чи було зазначено у спадку, що гроші потрібно передавати саме на потреби військовим.

Відомо, що таку велику суму Валерію Залужному “подарував” чоловік зі США Григорій Степанець. Чоловік не був його родичем, а спадок, як говорить ВВС, став великою несподіванкою для Залужного і для всієї української армії. Головнокомандувач отримав кошти на спеціальний рахунок Національного банку України. Підтвердження цьому надав банк. Сам Залужний пояснив таке рішення:

“Я все життя віддав Збройним Силам. Пан Григорій, ким би він не був, залишив мені такий спадок, тому я не мав ніяких сумнівів, що робити з цими грошима. Моя сім’я зрозуміла таке рішення і повністю підтримувала”

Валерій Залужний отримав спадок від американця
Валерій Залужний отримав спадок від американця

За попередньою інформацією, Григорій Степанець родом з Вінниці. Чоловік народився в 1938 році. Його батько був військовим і приймав участь у Другій світовій війні, де був убитий німцями в 1941 році. Чоловік переїхав до Уралу і там вступив в Московський університет, який закінчив з відзнакою.

Григорій переїхав до Штатів в 1989 році і почав працювати в одній крупній компанії. Не дивлячись на життя в Штатах, він був патріотом своєї країни і завжди підтримував Україну. В зв’язку з цим чоловік вирішив передати один мільйон доларів саме Валерію Залужному.

Нещодавно стало відомо, що військові занепокоєї тим, що росія стягує багато техніки до кордонів. Захисники України впевнені, що повторний наступ на Київ також буде, але він закінчиться так само безуспішно, як перший.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини