Ясновидець Валерій Шатилович розповів, що чекатиме на Україну в березні: “Щасливі можливості”

Один з ясновидців поділився ексклюзивною інформацією з власних джерел стосовно становища України в березні 2023 року. За словами чоловіка, Україну чекатиме успіх.

Ясновидець Валерій Шатилович розповів, що йому вдалося дізнатися завдяки власному прородству. Чоловік впевнений в тому, які події відбуватимуться в березні 2023 року і що в підсумку чекатиме на Україну.

На думку ясновидця, економіка країни повернеться до свого звичного стану і почне покращуватись. Для фермерів буде велика можливість знову засіювати поля для хорошого урожаю, а політична ситуація буде відчувати на собі зачистку кадрів до кінця 2024 року. Як каже чоловік, президент України не зупиниться, поки не очистить владу від корупціонерів.

Валерій Шатилович розповів, що чекати Україні в березні 2023 року
Валерій Шатилович розповів, що чекати Україні в березні 2023 року

Далі Валерій розкинув карти Таро для того, щоб більш детально дізнатися, що на нас чекає і коли наші військові зможуть повернути українські землі до звичних кордонів України. Шатилович побачив, що в березні є всі шанси для того, аби просунутися та деокупувати ще декілька міст і захисникам вдасться закінчили запеклі бої, що ведуться з початку лютого.

“Конюшина – це знак везіння, така карта дарує безліч щасливих можливостей. В України є шанс швидкого просування, шанс для перемоги. Звісно, повної перемоги очікувати не варто, тому що термін замалий, але буде певний позитив”, – розповідає ясновидець.

Нагадаємо, що езоретика, тарологія, астрологія та інше – це не достовірні джерела інформації. Саме тому не варто серйозно сприймати слова всіх ясновидців і бути переконаними, що все так станеться. Звісно, не варто втрачати надію на краще, але розраховувати тільки на слова екстрасенсів теж не потрібно. Така інформація часто містить розважальний характер для підняття духу та настрою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини