Українці можуть безкоштовно отримати велосипеди, пральні машини та іншу техніку: як і де це зробити

Днями стало відомо, що держава починає роздавати українцям різну побутову техніку. Однак, не кожен може скористатися такою можливістю. Ознайомтеся, кому і чому доступна така послуга.

Стало відомо, що Державна виконавча служба конфіскувала побутову техніку і тепер має в планах роздати її тим, хто цього потребує. Відповідне рішення зв’явилося на офіційній сторінці міністерства юстиції України.

Крім звичайної побутової техніки, можна отримати одяг, спортивне приладдя та багато чого іншого. Повний спик оприлюднили, знову ж таки, на сторінці міністерства.

Українці можуть безкоштовно отримати побутову техніку
Українці можуть безкоштовно отримати побутову техніку

Як отримати?

Для того, щоб стати власником тієї чи іншої техніки або одягу, потрібно заповнити відповідну заявку. У зв’язку з тим, що конфіскат очікував на відповідне рішення у Волинській області, саме туди слід надсилати запит, але варто поспішити – це можна робити лише до 13 травня і не пізніше.

Ви можете предентувати на пральну машинку, велосипеди, комп’ютерне приладдя та інше, якщо відправите листа за такою адресою: 43000, Волинська область, Луцьк, Луцький район, вулиця Володимирська, 1, тел. (0332) 78-46-60, e-mail: [email protected].

Українці можуть безкоштовно отримати побутову техніку
Українці можуть безкоштовно отримати побутову техніку

Хто отримає?

Звичайним громадянам, звісно ,отримати всі “подарунки” не можна. Це все може бути передано до вашого користування, якщо ви володієте:

  • військовим формуванням;
  • закладом охорони здоров’я;
  • будь-якою установою, в якій виховуються діти-сироти, або діти, що були позбавлені батьківської опіки;
  • якщо ви є членом прийомної сім’ї;
  • також, допомогу можуть отримати певні будинки дитини.

Якщо ж ви плануєте передати конфіскат військовим частинам ,то в цьому випадку вам потрібно зконтактуватись з органами місцевої влади, яким підпорядковується та чи інша військова частина і ознайомитись з умовами, на яких техніка може бути передана.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини