Море в Україні 2023. Як зараз виглядають популярні курорти Азовського моря Кирилівка, Бердянськ і Генічеськ?

Курорти в Україні нічим не гірші за закордонні. Сьогодні ви дізнаєтеся, як виглядають одні з найпопулярніших куротрів нашої сонячної України.

З початком повномасштабного вторгнення відпочинок в Україні під дуже великим питанням. До вторгнення українці могли з задоволенням відвідувати курорти біля моря і ніжитись на сонечку. Зараз там все виглядає не так добре, як могло би здаватися. Відпочинок на березі моря провалився і відклалається на невизначений термін.

Окупанти зі своєю місією звільнити нас незрозуміло від чого наробили багато проблем. Редакція сайту Добрі новини вирішила показати, як змінилися міста України на побережжі моря.

Бердянськ

Як зараз виглядають популярні українські курорти
Як зараз виглядають популярні українські курорти

Очевидці розповідають про те, що раніше Бердянськ був переповнений медузами, а зараз головна проблема – російські загарбники. З початком повномасштабного вторгнення вони зайшли до міста дуже швидко і зараз там відбувається щось страшне. З весни минулого року у місті немає газу, мобільного звʼязку та всі магазини закриті. Ті, що працюють – продають товари російського виробництва за нереально високою ціною. На вулицях всюди триколори та рекламні вивіски з цілодобовою пропагандою.

Пляжі залишилися пустими і цього року там не буде такого відпочинку, який ми могли дозволити собі раніше. Маємо великі надії, що найближчим часом це зміниться і все буде добре.

Кирилівка

Як зараз виглядають популярні українські курорти
Як зараз виглядають популярні українські курорти

В Кирилівці кожного року відпочивали тисячі людей. В травні окупанти добралися й до цього міста. На базах відпочинку вони розставили Гради і поселилися в одному з найкращих готелів міста. Вулиці в центрі міста порожні, там немає людей і нормального життя, сезонні магазини більше не працюють і не будуть працювати з відомих причин.

Якщо раніше люди їхали до Кирилівки за відпочинок – то тепер втікають звідти в більш безпечне місце. Землі почали привласнюватися, а ті, хто залишився – були вимушені реєструвати свій бізнес заново під російськими документами.

Генічеськ

Як зараз виглядають популярні українські курорти
Як зараз виглядають популярні українські курорти

Місто знаходиться в окупації з 24 лютого 2022 року. Тут, як і в інших містах дуже сумно та безлюдно. З приходом темла загарбники намагалися влаштувати курортний сезон власноруч за допомоги погроз, але цього так і не сталося. Ніхто не хотів здавати номер за копійки, а також працювати на благо російської федерації. Чи не єдиними туристами на базах відпочинку стали лише окупанти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини