Принц Гаррі став на коліно біля захисника України: найвідоміший нащадок Єлизавети ІІ висловив прихильність

Найвідоміший принц планети та нащадок Єлизавети ІІ не оминув своєю увагою українських захисників, висловивши свою прихильність. Як це було — дізнайтеся далі.

Принц Гаррі відвідав “Ігри нескорених”, які цього року відбуваються у німецькому Дюссельдорфі, і став учасником надзвичайно емоційного та символічного моменту. Герцог Сассекський під час свого візиту зустрівся з українськими захисниками, які віддали все заради своєї країни під час війни з росіянами.

Нащадок королівського дому вразив усіх своєю відкритістю та глибоким почуттям подяки. Про це свідчить відеозапис, який став вірусним у мережі.

Принц Гаррі став на коліно коло українського воїна

У відео було зафіксовано той момент, коли принц Гаррі став на одне коліно перед українським захисником, який втратив обидві ноги під час війни. Цей жест вже оцінили, як символ поваги принца перед сміливим воїном і всіма іншими ветеранами, які взяли участь у цьогорічних “Іграх нескорених”.

Цей момент підкреслив важливість підтримки та визнання захисників, які віддали своє здоров’я заради миру та свободи. Принц Гаррі знову продемонстрував свою рішучу підтримку ветеранів та глибоке співчуття до їхньої долі.

Принц Гаррі став на коліно коло українського воїна

Нагадаємо, що “Ігри нескорених” — це спортивні змагання, на кшталт Олімпійських ігор для військовослужбовців і ветеранів, які зазнали поранень або травм. 2017-й рік став дебютним для нашої країни, але зараз наші спортсмени за досить короткий час досягли визначних результатів. Цього року Україну представляє збірна, до якої ввійшли військові й волонтери ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції та добровольчих батальйонів.

Побажаємо успіху нашим хлопцям і дівчатам та зичимо їм найвищих результатів, медалей та нестримної глядацької підтримки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини