Вистачило двох слів: як Єлизавета ІІ поставила на місце принца Гаррі та Меган Маркл після чергової витівки

Меган Маркл і принц Гаррі відомі своєю сміливість та навіть бунтарством. Що свого часу сказала їм Королева, щоб поставити молодих на місце? Єлизаветі ІІ вистачило всього двох слів

У королівській родині завжди вирують пристрасті та народжуються цікаві історії. Багато з подібного описав у своїй біографічній книзі, присвяченій Єлизаветі ІІ, Джайлз Брандет. Так, в одній з глав письменник пригадав, як відреагувала Королева на скандальне інтерв’ю Меган Маркл і принца Гаррі для Опри Вінфрі.

Королева поставила пару на місце

У книзі Джайлз Брандет написав, що після того, як Єлизавета ІІ дізналась про інтерв’ю онука та його дружини для Опри Вінфрі, то не змогла не прокоментувати цього. Покійна королева Великобританії назвала витівку сміливого подружжя “телевізійною дурницею”.

Проте, додав автор біографічної книги про життя та діяльність Єлизавети ІІ, інтерв’ю для американської журналістки не посприяло погіршенню стосунків між монархинею та королівським подружжям. Нагадаємо, що раніше ми писали про те, яке прізвисько Меган Маркл та принцу Гаррі дали в Букингемському палаці.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл

Інтерв’ю Меган Маркл і принца Гаррі

Минулого року весь світ буквально сколихнувся, коли онук Єлизавети ІІ разом зі своєю дружиною взяв участь в інтерв’ю для відомої американської журналістки та актриси Опри Вінфрі. У рамках розмови королівське подружжя, яке на той момент якраз відмовилось від виконання офіційних зобов’язань та покинуло територію Великобританії, розповіло багато цікавих деталей.

Так, наприклад, Меган Маркл пригадала, що, коли вона виношувала їхнього з Гаррі первістка, в Букінгемському палаці обговорювали те, з наскільки темною шкірою народиться їхній син. Крім того, коли дружина королівського онука була в становищі, їй повідомили, що син не отримає титулу принца, тому особистої охорони в нього, як в інших членів родини, не буде.

Меган Маркл і принц Гаррі на інтерв'ю для Опри Вінфрі

Меган Маркл і принц Гаррі на інтерв’ю для Опри ВінфріМеган Маркл зізналась, що спершу була шокована, адже королівська родина буквально змінила традиції, а Арчі, первісток сміливого подружжя, став першої “небілою” дитиною, яка залишилась без охорони.

Крім того, принц Гаррі зазначив, що для нього найбільш прикрим став той факт, що його родина не засудила британські таблоїди, які обговорювали расову приналежність його дружини Меган Маркл. Він звернув увагу на те, що понад пів сотні членів британського парламенту виступили з заявами проти закидів журналістів, але ніхто з його сім’ї не сказав навіть слова проти такої поведінки преси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини