В Україну йде похолодання: синоптики дали прогноз погоди і розповіли, чого чекати найближчими днями

Вже найближчим часом у різних регіонах України температура суттєво знизиться. Синоптики поділились детальним прогнозом та розповіли, чого чекати мешканцям різних областей

За прогнозами синоптиків, вже найближчими днями в Україну прийде похолодання. Спеціалісти попереджають, що температура повітря вночі опускатиметься все нижче, але вдень на вулиці буде відносно тепла та приємна погода. Жителів різних регіонів попереджають, що похолодання буде нетривалим, адже після недовгих низьких температур в Україну повернеться бабине літо.

Якою буде погода в Україні наступного тижня

Синоптикиня Наталія Діденко розповіла, що найближчим часом в Україну прийде холодний атмосферний фронт, який, окрім похолодання, також принесе опади у вигляді дощу. Фахівчиня розповіла, що українцям від заходу до сходу країни варто чекати на погіршення погоди. Втім, триватиме такий період недовго – вже скоро фронт посунеться далі.

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні наступного тижня
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні наступного тижня

За словами Наталії Діденко, станом на 12-13 вересня холодний фронт перебуває над країнами Західної Європи. Отже, вже найближчими днями українцям варто чекати на погіршення погоди – атмосферний фронт посунеться далі. Синоптикиня зазначає, що погіршення погодних умов найбільше торкнеться мешканців західної частини України.

Разом з тим, запевняє Наталія Діденко, не менш прохолодно буде і на Сході та Північному Сході України. Фахівчиня зазначає, що температура різко знижуватиметься вночі. Мешканцям низки регіонів варто чекати на доволі різкі перепади показників температурного стовпчика. Втім, така погода протримається недовго.

Українців попередили, як довго триватиме похолодання та чи повернеться в Україну тепло
Українців попередили, як довго триватиме похолодання та чи повернеться в Україну тепло

Що стосується столиці, то вже найближчими днями киянам варто чекати на дощі. Опади припадають на 14 та 15 вересня – вони почнуться ввечері першого дня та з перервами триватимуть до наступного вечора.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини